Το reunion Μπίγαλη-Ευστρατίου-Μπινιάρη και οι no make up εμφανίσεις Κορινθίου- Φραγκάκη
Exodos

Το reunion Μπίγαλη-Ευστρατίου-Μπινιάρη και οι no make up εμφανίσεις Κορινθίου- Φραγκάκη

Παραμονή Χριστουγέννων και οι επώνυμοι συνεχίζουν τα ψώνια τους. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε επώνυμους να κάνουν τις αγορές τους αλλά και σε μια νυχτερινή μας έξοδο πετύχαμε ένα Eurovision reunion ανεπανάληπτο.

Ο Τάκης Μπινιάρης έχει γράψει τη μουσική της παράστασης που παρουσιάζεται στο μικρό Broadway και εκεί βρέθηκαν δυο ακόμη φίλοι του. Ο Κώστας Μπίγαλης και η Μαριάννα Ευστρατίου. Ένα Eurovision reunion που μας έκανε να χαρούμε. Και για όσους δε θυμούνται ο Τάκης Μπινιάρης εκπροσώπησε τη Ελλάδα στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 1985 στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Ερμήνευσε το τραγούδι με τίτλο "Μοιάζουμε" το οποίο απέσπασε 15 συνολικά βαθμούς με αποτέλεσμα να καταταγεί στην 16η θέση.

Ο Κώστας Μπίγαλης εκπροσώπησε τη χώρας μας στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού το μαζί με του Sea Lovers με το τραγούδι Τρεχαντήρι και βρέθηκαν στην 14η θέση με 44 βαθμούς. Η Μαριάνα Ευστρατίου έχει εκπροσωπήσει τη χώρα μας δύο φορές. Η πρώτη ήταν το 1989 στη Λωζάνη με «Το δικό σου αστέρι». Το τραγούδι τερμάτισε ένατο ενώ το 1996 η ΕΡΤ την επέλεξε για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα και πάλι, αυτή τη φορά με το τραγούδι «Εμείς φοράμε το χειμώνα ανοιξιάτικα», αλλά το τραγούδι τερμάτισε μόλις στη 14η θέση στο Όσλο.

Δείτε τη συνάντησή τους και πώς είναι σήμερα:

Σε ένα Χριστουγεννιάτικο πήγαινε – έλα στα καταστήματα για τις αγορές των ημερών βρισκόμαστε όλοι τις τελευταίες ημέρες. Στο mood των αγορών είναι και οι celebrities. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και είδε την Μαρία Κορινθίου, την Εύη Φραγκάκη με τη μητέρα της, τη Ναταλία Δραγούμη. Οι κυρίες της showbiz ντυμένες casual και χωρίς ίχνος make up απόλαυσαν τις βιτρίνες των καταστημάτων. Στο ίδιο εμπορικό κέντρο πετύχαμε και τον Κώστα Μαρτάκη.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved