Η Βίσση, η Αλιμπέρτη, το κέφι της Καβογιάννη και η Κοκκίδου που έμεινε μισή
Exodos

Η Βίσση, η Αλιμπέρτη, το κέφι της Καβογιάννη και η Κοκκίδου που έμεινε μισή

Μια αξέχαστη βραδιά για φίλους έγινε στο Vox όπου εμφανίζεται ο Θανάσης Αλευράς.

Και ποιοι δεν ήταν εκεί. Η Σοφία Αλιμπέρτη, η Άννα Βίσση με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τη Μαρία Καβογιάννη, η Μαρίνα Βερνίκου, ο Γιώργος Θεοφάνους, η Σοφία Παυλίδου και πολλοί πολλοί ακόμα.

0800_ELISAVET_KONSTANTINIDOY_MARINA_VERNIKOY_ANA_VISI_1322023.jpg

Το απίθανο πρόγραμμα του Θανάση Αλευρά παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας επώνυμοι φίλοι του. Ύστερα από τις πρόσφατες επιτυχημένες εμφανίσεις του στην" Ταράτσα του Φοίβου" και στην επιθεώρηση" Τι ζούμε ρε" στο Θέατρο Άλσος, αλλά και στα τηλεοπτικά " Νούμερα" του Φοίβου Δεληβοριά, ο πολυτάλαντος Θανάσης Αλευράς παρουσιάζει, για πρώτη φορά, ένα παράξενο, αυτοβιογραφικό μουσικοσατυρικό πρόγραμμα με τίτλο " 40+Βγαίνω!" Ένα μεγάλο γενέθλιο πάρτι που ο Θανάσης Αλευράς σχεδίαζε να το κάνει όταν έκλεινε τα 40 του χρόνια, αλλά, λόγω του ιού, κάθε χρόνο αναβαλλόταν! Φέτος όμως έφτασε η στιγμή να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Βέβαια είναι πια 43, αλλά δεν του πήγαινε η καρδιά να αλλάξει τον τίτλο. Όπως λέει και ο ίδιος "Αν το έγραφα 43+Βγαίνω, θα ακουγόταν σαν νούμερο παπουτσιού, άλλωστε το ομότιτλο τραγούδι της έναρξης το είχε ήδη γράψει ο φίλος μου Αντώνης Θυσιάδης και το είχε μελοποιήσει ο Νίκος Μερτζάνος. Έτσι είπα ο τίτλος να γίνει " 40plusΒγαίνω". Ένα αυτοβιογραφικό ταξίδι μέσα από προσωπικές ιστορίες που είναι συγχρόνως και ένα αφιέρωμα στην ξακουστή γενιά του '80".

0592_MARIA_KAVOGIANI_ELISAVET_KONSTANTINIDOY_1322023.jpg

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν εκεί και κατέγραψε καρέ- καρέ όσα έγιναν.

Δείτε την αγαπημένη μας Βουλίτσα από τη Μουρμούρα, Ελένη Κοκκίδου με την απίστετυη αλλαγή στην εμφάνισή της μετά την απώλεια κιλών, το ξεφάντωμα της Μαρίας Καβογιάννη και τη θερμή αγκαλιά της Άννας Βίσση στον πρωταγωνιστή της βραδιάς, Θανάση Αλευρά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved