Οι παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης ενώθηκαν για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες
Exodos

Οι παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης ενώθηκαν για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες

Μια αγκαλιά για τα παιδιά του Κέντρου Ειδικής Εκπαίδευσης Ορίζοντες

Στηρίζοντας το έργο του Κέντρου Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών Με ειδικές Ανάγκες Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες”, στα πλαίσια της Μεγαλύτερης Έκθεσης Τροφίμων και Πότων στην Νοτιοανατολική Ευρώπη “FOOD EXPO GREECE”, έδωσαν το παρών οι πάντα ευαισθητοποιημένοι Αντώνης Σρόϊτερ, Ζήνα Κουτσελίνη, Σίσσυ Χρηστίδου καθώς και πλήθος προσωπικοτήτων του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου.

1D8A1738.jpg

Σάκης Κασίδης-Σίσσυ Χρηστίδου-Αντώνης Σρόιτερ-Χάρης Σιανίδης-Άσπα Θώμου

NDP photo agency

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν εκεί και κατέγραψε καρέ- καρέ όσα συνέβησαν εκεί.

Εκτός από τη Σίσσυ Χρηστίδου, τη Ζήνα Κουτσελίνη και τον Αντώνη Σρόιτερ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη σύζυγό του, Νάταλι Κάκκαβα, η Άντζελα Δημητρίου, η σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ, Ιωάννα Μπούκη, η Ελένη Τσολάκη και η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Happy Day, Μαίρη Παλιαλέξη,

Οι επιχειρηματίες Σάκης και Γιώργος Κασίδης, δείχνοντας την κοινωνική τους ευαισθησία για ακόμη μια φορά προσέφεραν την οικονομική δωρεά στην εκπρόσωπο του διοικητικού συμβούλιου του “Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Ορίζοντες”, Ισμήνη Μουλού που ευχαρίστησε την οικογένεια Κασίδη για την πολύτιμη αρωγή της και την ηθική τόνωση προς όφελος των νέων ανθρώπων με νοητική υστέρηση και αυτισμό.

Δείτε τις φωτογραφίες από το event που διοργάνωσε ο Χάρης Σιανίδης στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved