Ο Αντώνης Ρέμος υποδέχτηκε στο ΝΟΧ, τον frontman του «θρυλικού» συγκροτήματος Gipsy Kings
Exodos

Ο Αντώνης Ρέμος υποδέχτηκε στο ΝΟΧ, τον frontman του «θρυλικού» συγκροτήματος Gipsy Kings

Ο Αντώνης Ρέμος υποδέχτηκε πριν λίγες μέρες στο ΝΟΧ, τον frontman του «θρυλικού» συγκροτήματος Gipsy Kings, Nicola Reyes.

 

Ο τραγουδιστής των Gipsy Kings μαζί με τον γιο του, κιθαρίστα του συγκροτήματος, επισκέφτηκαν το ΝΟΧ, για να απολαύουν από κοντά τον καλό τους φίλο Αντώνη Ρέμο, ο όποιος τους κάλεσε στην σκηνή και αποθεώθηκαν από το αθηναϊκό κοινό.

gipsy-kings1.JPG

Ερμήνευσαν μαζί, την τεράστια – παγκόσμια επιτυχία τους, Volare, αλλά και το πασίγνωστο τραγούδι My Way, σε μια latin εκτέλεση ταξιδεύοντας το κοινό με την υπέροχη μουσική τους!

Ο Αντώνης Ρέμος και οι Gipsy Kings έχουν βρεθεί στην ίδια σκηνή και στο παρελθόν αφού έδωσαν μαζί μια παράσταση στη Μύκονο και μία ακόμη στο Μόντε Κάρλο.

gipsy-kings2.JPG

Σε μια μαγική ατμόσφαιρα ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή, με πολύ παλμό, ανεξάντλητη ενέργεια, αγαπημένα τραγούδια, εξαιρετικά ντουέτα, εντυπωσιακά χορευτικά, φαντασμαγορικά σκηνικά, υψηλή αισθητική, και αυθεντικό κέφι έχουν καταφέρει, από την πρώτη κιόλας βραδιά λειτουργίας του ΝΟΧ να γίνει το νούμερο 1 trend της νυχτερινής διασκέδασης αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις .

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved