Πραγματικά Μαζί: Στο Athens Street Food Festival θα ζήσεις μία απολαυστική, mobile free εμπειρία
Exodos

Πραγματικά Μαζί: Στο Athens Street Food Festival θα ζήσεις μία απολαυστική, mobile free εμπειρία

Ο Μάιος στην Αθήνα είναι ένας μήνας που, όπως και να το κάνουμε, μας βρίσκει με ανεβασμένη διάθεση. Από τη μία πλευρά η μέρα που μεγαλώνει και από την άλλη, το καλοκαίρι που πλησιάζει: Όσο έντονο και αν είναι το καθημερινό μας πρόγραμμα, προσπαθούμε να βρίσκουμε αφορμές για να περνάμε περισσότερο χρόνο εκτός σπιτιού, μαζί με την παρέα μας.

Τα τελευταία χρόνια, βέβαια, υπάρχει ένας ακόμη λόγος που αγαπάμε τον Μάιο στην Αθήνα. Πρόκειται για μία αφορμή που περιλαμβάνει μουσική, happenings και κυρίως, καλό και «ψαγμένο» φαγητό. Ο λόγος, φυσικά, για το Athens Street Food Festival, ένα φεστιβάλ που έγινε θεσμός και που κάθε φορά που το επισκεπτόμαστε, διευρύνουμε λίγο περισσότερο τους γευστικούς μας ορίζοντες.

Με το 6ο Athens Street Food Festival να έχει ήδη ξεκινήσει, λοιπόν, αν θέλεις να βιώσεις μία ξεχωριστή foodie εμπειρία, να δοκιμάσεις νέες γεύσεις απολαμβάνοντας την μπύρα ΑΛΦΑ σου και να μοιραστείς κοινό, ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, όλοι οι δρόμοι σε οδηγούν στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι.

Αν θέλεις να μάθεις όσα θα βιώσεις φέτος στο αγαπημένο σου food festival και γιατί αποτελεί τη must εμπειρία για παρεΐστικο quality time, συνέχισε απλώς να διαβάζεις και θα τα μάθεις όλα.

«Πραγματικά Μαζί» σημαίνει mobile free απόλαυση στο έπακρο

Θυμάμαι την πρώτη φορά που είχα βρεθεί στο Athens Street Food Festival. Ήταν Σάββατο και ανυπομονούσα για εκείνο το ραντεβού με τις φίλες μου. Μόλις μπήκαμε στον χώρο του φεστιβάλ, αρχίσαμε -σχεδόν εκστασιασμένες- να περνάμε από τους πάγκους που είχαν στηθεί. Δεν ξέραμε τι να πρωτοδιαλέξουμε, για αυτό και καταλήξαμε σε ένα τραπέζι με γεύσεις σχεδόν από κάθε γωνιά του κόσμου.

Λίγο μετά τις πρώτες μπουκιές όμως, οι περισσότερες καταλήξαμε καθηλωμένες στα κινητά μας. Η μία έβγαζε φωτογραφίες τα πιάτα και τα «ανέβαζε» στο Instagram, η άλλη σκρόλαρε στο Facebook, η τρίτη κοιτούσε τα email της και η τέταρτη της παρέας έστελνε ηχητικά μηνύματα στο Messenger.

Μερικά χρόνια αργότερα, μάθαμε πώς αυτό το «φαινόμενο», δηλαδή το να προσηλώνεσαι στο κινητό σου, αγνοώντας όσους βρίσκονται εκείνη την ώρα μαζί σου, έχει «όνομα» και αν είδες και εσύ την ταινία της μπύρας ΑΛΦΑ για το phubbing και το πώς επηρεάζει τις μεταξύ μας σχέσεις, ξέρεις καλά σε τι αναφερόμαστε.

Φέτος, λοιπόν, πήγαμε στο Athens Street Food Festival με σκοπό να είμαστε Πραγματικά Μαζί και να ζήσουμε την πιο λαχταριστή εξερεύνηση ενός καινούργιου «σύμπαντος φαγητού»! Αφού πήραμε, ό,τι λαχταρούσαμε, δηλαδή απολαυστικά burger, crispy chicken, tacos, noodles, bao buns, dumplings, dim sum και ινδικά «σουβλάκια» τυλιχτά σε πίτα νααν, πήγαμε κατευθείαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ΑΛΦΑ, για να απολαύσουμε το φαγητό μας, με τον πιο mindful τρόπο!

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved