Στο Athens Street Food Festival θα θυμηθείς τι σημαίνει να είσαι «Πραγματικά Μαζί» με την παρέα σου
Exodos

Στο Athens Street Food Festival θα θυμηθείς τι σημαίνει να είσαι «Πραγματικά Μαζί» με την παρέα σου

Όσο απαιτητικό και αν είναι το πρόγραμμά σου, όσες και αν είναι οι υποχρεώσεις που σε περιμένουν εντός και εκτός γραφείου, όταν η παρέα σου κανονίζει έξοδο, στην οποία «πρωταγωνιστεί» το φαγητό, δεν γίνεται να πεις «όχι». Αυτό τουλάχιστον ισχύει για τη δική μου παρέα και αυτός είναι ο λόγος που δώσαμε και φέτος ραντεβού στο Athens Street Food Festival!

Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως δεν είναι πάντα οι γεύσεις που μας κάνουν να μην μπορούμε να αντισταθούμε σε μία foodie εμπειρία, αλλά το γεγονός πως ξέρουμε ότι ένα καλό, «πλούσιο» γεύμα, είναι η αφορμή για να δημιουργήσουμε στιγμές και να μοιραστούμε κοινό, ουσιαστικό χρόνο.

Αν θέλεις και εσύ, λοιπόν, να δοκιμάσεις νέες και ιδιαίτερες γεύσεις, να περάσεις ουσιαστικό χρόνο με την παρέα σου και να διασκεδάσεις, μην παραλείψεις αυτόν τον Μάιο να κάνεις ένα πέρασμα από το Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι, για το φετινό Athens Street Food Festival. Διότι εκεί, για μία ακόμα χρονιά, το φαγητό μας ενώνει και η μπύρα ΑΛΦΑ μας παρακινεί να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με όσους αγαπάμε.

alfa2

Μία mobile free εμπειρία που μας φέρνει κοντά μέσω της απόλαυσης του φαγητού

Αν έχεις παρευρεθεί σε κάποιο από τα προηγούμενα Athens Street Food Festival, μάλλον οι συστάσεις για το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού της χώρας μας είναι περιττές. Πρόκειται για μία γιορτή που σου ανοίγει την όρεξη, για ένα απολαυστικό γαστρονομικό «ταξίδι» στην καρδιά της Αθήνας, το οποίο σε οδηγεί από την Αμερική στην Ταϊλάνδη και από την Ινδία στο Μεξικό.

Φρεσκοψημένη καμινάδα ή βάφλα διπλής σοκολάτας, mac and cheese ή rice bowl, burger με προβατίνα ή tacos με γεύση σπετσοφάι: Στους πάγκους του Athens Street Food Festival θα βρεις ό,τι λαχταράς, ενώ θα ζήσεις μία εμπειρία, η οποία θα σου θυμίσει τι σημαίνει να είσαι Πραγματικά Μαζί με την παρέα σου.

Διότι φέτος η μπύρα ΑΛΦΑ, η οποία είναι χορηγός του φεστιβάλ, έχει ετοιμάσει μία mobile free (άλλη λέξη καθώς η λέξη εμπειρία επαναλαμβάνεται λίγο πιο πάνω) για εσένα και την παρέα σου, η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να μοιραστείτε κοινό, ουσιαστικό χρόνο, ενώ απολαμβάνετε λαχταριστές γεύσεις και την αγαπημένη σας μπύρα. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε, είναι να απολαύσετε το γεύμα σας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ΑΛΦΑ, αφού πρώτα αφήσετε τα κινητά σας σε ένα κουτί μπαίνοντας. Κάπως έτσι, θα μπορέσετε να είστε Πραγματικά Μαζί και η ΑΛΦΑ θα σας επιβραβεύσει με τον πιο απολαυστικό τρόπο!

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved