«Η Μικρή Γοργόνα»: H Μαρίνα Σάττι και άλλοι τρεις λόγοι που αξίζει να τη δεις με το παιδί σου
Exodos

«Η Μικρή Γοργόνα»: H Μαρίνα Σάττι και άλλοι τρεις λόγοι που αξίζει να τη δεις με το παιδί σου

 Η φωνή της Μαρίνας Σάττι είναι ένας λόγος για να πάτε οικογενειακώς σινεμά

Λίγα πράγματα συγκρίνονται με την απόλαυση που σου προσφέρει ένα συναρπαστικό «ταξίδι» μέσα από τη μεγάλη οθόνη και δη, όταν σε αυτό το «ταξίδι» έχεις για συνοδοιπόρους το παιδί και τον σύντροφό σου. Μία οικογενειακή επίσκεψη στον κινηματογράφο είναι πάντα μία καλή αφορμή για να μοιραστείτε κοινό χρόνο και να δραπετεύσετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, για να περιπλανηθείτε σε μέρη μακρινά.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, πόσο εύκολο είναι να βρεις μία πραγματικά καλή ταινία, την οποία θα παρακολουθήσετε ευχάριστα όλοι, μικροί και μεγάλοι; Υπάρχει κάποια ταινία που θα ενθουσιάσει το παιδί σου, αλλά συγχρόνως, θα συνεπάρει εσένα και τον σύντροφό σου; Κι όμως, η απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα «κρύβεται» σε ένα παραμύθι που γνωρίζεις πολύ καλά και έχεις παρακολουθήσει αρκετές φορές στο παρελθόν, απλώς σε κινούμενο σχέδιο.

Ο λόγος, φυσικά, για το διαχρονικό παραμύθι «Η Μικρή Γοργόνα», το οποίο επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μέσα από μία live action εκδοχή, που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες των κινηματογράφων στις 25 Μαΐου από τη Feelgood Entrainment. Αν αναρωτιέσαι γιατί δεν πρέπει να χάσεις την επιστροφή της Άριελ στη μεγάλη οθόνη, η οποία επιστρέφει με τη φωνή της Μαρίνας Σάττι στην ελληνική μεταγλώττιση, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τρεις λόγους για τους οποίους αξίζει να ζήσετε οικογενειακώς αυτή την… υποβρύχια, κινηματογραφική εμπειρία!

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved