Σίλια Κατραλή: Παρουσίασε την Εδέμ της  με ένα μεγάλο πάρτυ
Exodos

Σίλια Κατραλή: Παρουσίασε την Εδέμ της με ένα μεγάλο πάρτυ

Με ένα δυνατό live παρουσίασε η Σίλια Κατραλή το άλμπουμ της με τίτλο «Μια Εδέμ με χαμηλό ενοίκιο». Δέκα τραγούδια που διηγούνται με τρόπο λυρικό μικρές εσωτερικές αφηγηματικές ιστορίες αποτελούν το δεύτερο άλμπουμ που η αισθαντική τραγουδοποιός μοιράζεται με το κοινό. 

Παρέα με την μπάντα της, τους 3,14 και τους αγαπημένους φίλους της τον Νικόλα Αδέσποτο, το Γιώργο Χρανιώτη, και την Τραϊάνα Ανανία παρέσυραν στον κόσμο της Εδέμ τους εκλεκτούς καλεσμένους. Μαζί της επί σκηνής και η Ερασμία Τσίπρα ενώ τη μουσική βραδιά «διέκοπτε» με χιούμορ το comic relief της Μαρίνας Μέλη.

thumbnail-(8).jpg

Ανάμεσα στους καλεσμένους ο Τάσος Σκούρας και ο Μίλτος Καρατζάς της Walnut Entertainment από την οποία κυκλοφορεί το άλμπουμ, η Ελένη Τσολάκη, η Ναταλία Δραγούμη, ο Αναστάσης Κολοβός με τη σύντροφό του Αθανασία Κούσουλα, ο συνθέτης Δημήτρης Ευαγγελινός, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η Σοφιάνα Σπίνουλα, η Φωτεινή Τράκα, η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, η Ραμόνα Βλαντή, η Μαριπόζα, η Χριστιάνα Καρνέζη, ο Θοδωρής Βαμβακάρης με τη σύντροφό του Νικολέτα Μακρή κ.α.

thumbnail-(1).jpg

thumbnail-(6).jpg

Η Σίλια Κατραλή υπογράφει τους στίχους των τραγουδιών καθώς και τις περισσότερες μουσικές.

thumbnail-(4).jpg

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του άλμπουμ υπογράφει ο Νικόλας Αδέσποτος ενώ τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών ο Πάνος Τσεκούρας, ο Βαγγέλης Καραπέτρος και ο Δημήτρης Σιάμπος.

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved