Πίσω στα 90s με τους Στέρεο Νόβα στην Πλατεία Νερού
Exodos

Πίσω στα 90s με τους Στέρεο Νόβα στην Πλατεία Νερού

Απολαύσαμε μια βραδιά με πολύ χορό στο VIP μπαλκόνι του opaponline.gr στο Release Athens Festival 

Όσες φορές κι αν δει κανείς τους Στέρεο Νόβα, αναπόφευκτα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι είναι ένα από τα καλύτερα ελληνικά συγκροτήματα όλων των εποχών. Μας το επιβεβαίωσαν ακόμη μια φορά, το βράδυ του Σαββάτου, στην Πλατεία Νερού, όπου τους είδαμε live σε μια μεγάλη φεστιβαλική βραδιά του Release Athens.

opaponline-(1).jpg

Μέσα από ένα ξεχωριστό οπτικοακουστικό show, ο Κωνσταντίνος Β. και ο Μιχάλης Δ., μας ταξίδεψαν πίσω στον «Ασύρματο Κόσμο» του 1994, συντόνισαν τις χορευτικές κινήσεις μας στον νοσταλγικό ρυθμό τους και μας δημιούργησαν δυνατά συναισθήματα.

Untitled2.jpg

Ταξιδέψαμε πίσω στο χρόνο από το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr, του νέου online προορισμού διασκέδασης, είδαμε τους Στέρεο Νόβα από …ψηλά και η εμπειρία που ζήσαμε ήταν ακόμη πιο μαγική.

stage-(2).jpg

Χορός, χορός και πάλι χορός!

Εκτός από τους Στέρεο Νόβα, το ίδιο βράδυ είχαμε τη χαρά να απολαύσουμε ακόμη ένα εμβληματικό συγκρότημα. Οι Leftfield, οι θρύλοι της βρετανικής house, μετά την εντυπωσιακή παρουσία τους στο Glastonbury, ήρθαν στην Αθήνα και μας «ταρακούνησαν» για ακόμη μια φορά.

kosmos-arena-(1).jpg

Τη βραδιά άνοιξαν οι υπέροχοι Marva Von Theo, οι δικοί μας Μάρβα Βούλγαρη και Τεό Φοινίδης.

Kosmos-mpalkoni-opaponline-(1).jpg

Στο lineup της βραδιάς ήταν και οι Boy Harsher, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να τραγουδήσουν ενώπιον του αθηναϊκού κοινού, καθώς μια απεργία των ελεγκτών στα αεροδρόμια της Ιταλίας, δεν τους επέτρεψε να ταξιδέψουν στην Ελλάδα από τη γείτονα χώρα, όπου εμφανίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Kosmos-mpalkoni-opaponline-(2).jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved