Η έξοδος της Χρηστίδου με την ομάδα της και το … ντουέτο Κοκλώνη- Σταυροπούλου
Exodos

Η έξοδος της Χρηστίδου με την ομάδα της και το … ντουέτο Κοκλώνη- Σταυροπούλου

Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με την ομάδα της βρέθηκε στο θέατρο Άλσος για να παρακολουθήσει την επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου «Τι φάση πάλι ρε».

Ο Νίκος Συρίγος, ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Γρηγόρης Μελάς και η Βάλια Χατζηθεοδώρου, η νέα προσθήκη στην ομάδα της Σίσσυς Χρηστίδου, βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο θέατρο Άλσος και πέρασαν κάτι παραπάνω από ωραία. Στην παρέα τους και ο Νίκος Κοκλώνης.

1030_NIKOS_SIRIGOS_VALIA_XATZITHEODOROY_992023.jpg

Νίκος Συρίγος- Βάλια Χατζηθεοδώρου

Το κέφι και η καλή τους διάθεση ανέβηκαν ακόμη περισσότερο όταν βρέθηκε στη σκηνή η Βίκυ Σταυροπούλου η οποία μαζί με τον ηθοποιό, Στράτο Λύκο ερμηνεύει το «Έχω μάτι» του Νίκου Κοκλώνη. Η Βίκυ απευθύνθηκε στο κοινό λέγοντας: «Αχ, δεν μπορώ να το πει άλλος αυτό το τραγούδι, αφού είσαι εδώ. Νίκο ανέβα στη σκηνή». Ο παρουσιαστής του Just the 2 of us βρέθηκε στη σκηνή του θεάτρου Άλσους και έκανε ντούετο με την αγαπημένη του φίλη, Βίκυ Σταυροπούλου, χαρίζοντας απίστευτες στιγμές γέλιου σε όσους τους παρακολουθούσαν.

1206_SIRIGOS_KOKLONIS_XRISTIDOY_ZOYGANELIS_992023.jpg

Νίκος Συρίγος-Νίκος Κοκλώνης-Σίσσυ Χρηστίδου-Γιάννης Ζουγανέλης

Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης βρέθηκαν στα παρασκήνια για να συγχαρούν τους πρωταγωνιστές και φυσικά δεν έλειψαν οι selfies, τα γέλια και τα πειράγματα.

1694516291761-504731134-1024_SISI_XRISTIDOY_NIKOS_KOKLONIS_992023.jpg

Σίσσυ Χρηστίδου-Νίκος Κοκλώνης

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν εκεί και τα κατέγραψε όλα. Δείτε καρέ- καρέ όσα έγιναν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved