Πλήθος νικητών στο ΣΚΟΡ 6 τη Δευτέρα στο Markopoulo Park
Μεγάλος νικητής του Κριτηρίου Τριετών ο ΡΑΪΒΑΛ ΟΡΝΤΕΡ (GB)
Exodos

Πλήθος νικητών στο ΣΚΟΡ 6 τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Δεύτερη νίκη της καριέρας για τον ΦΗΛ ΔΕ ΜΠΗΤ (FR) στην 8η ιπποδρομία

Εντυπωσιακές κούρσες και πολλούς νικητές επιφύλασσε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου στο Markopoulo Park. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν 66 νικήτριες στήλες στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 420 ευρώ.

Στον ΡΑΪΒΑΛ ΟΡΝΤΕΡ (GB) το Κριτήριο Τριετών-Εκπληκτική άφιξη για τον ΤΖΕΝΝΑΡΟ (IRE)

Photo2.jpg

Εκπληκτική άφιξη και νίκη για τον ΤΖΕΝΝΑΡΟ (IRE)

Στην 1η ιπποδρομία, ο ΡΑΪΒΑΛ ΟΡΝΤΕΡ (GB) αναδείχθηκε νικητής του Κριτηρίου Τριετών. Ιδιοκτησίας Anassa Stables, με προπονητή τον Μιχάλη Ιωαννίδη και αναβάτη τον Εντιόν Τσέλα, επικράτησε των αντιπάλων του με χρόνο 1.36.34 στα 1.575 μέτρα. Αυτή ήταν η 8η του νίκη του ΡΑΪΒΑΛ ΟΡΝΤΕΡ (GB) σε 11 συμμετοχές.

Ο ΤΖΕΝΝΑΡΟ (IRE) επικράτησε με διαφορά μόλις ενός εκατοστού του δευτερολέπτου του ΕΝΣΥΑΑΜΠ (GB) στη 2η ελληνική ιπποδρομία. Ιδιοκτησίας των Σταύλων Πεντελικού και προπόνησης Παναγιώτη Κάσση, ο ΤΖΕΝΝΑΡΟ (IRE) κατάφερε να καλύψει τη διαφορά έχοντας αναβάτη τον Εντιόν Τσέλα.

Δείτε το βίντεο από την 8η ιπποδρομία:

Εύκολη ήταν η επικράτηση του ΦΗΛ ΔΕ ΜΠΗΤ (FR) στην τελευταία ιπποδρομία και σε όμιλο 7 συμμετεχόντων. Ο εκπρόσωπος της KYSEA Racing, με προπονήτρια την Ιωάννα Καμπίτση και αναβάτη τον Κώστα Μαστοράκη, τερμάτισε την απόσταση των 1.575 μέτρων σε χρόνο 1.39.07. Αυτή ήταν η 2η νίκη της καριέρας του.

Νίκες για προπονητές και αναβάτες

Τρεις νίκες πέτυχε συνολικά ο αναβάτης Εντιόν Τσέλα ενώ από μία οι Κώστας Μαστοράκης, Παναγιώτης Δημητσάνης και Χρήστος Μπαμπανιώτης.

Από πλευράς προπονητών από μία νίκη σημείωσαν οι Μιχάλης Ιωαννίδης, Παναγιώτης Κάσσης, Χρήστος Σταύρου, Γιάννης Μυκονιάτης, Ειρήνη Κεράτσα και Ιωάννα Καμπίτση.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved