Θέατρο Αθηνά: Οι Τέλειοι Ξένοι έκαναν πρεμιέρα και ήταν όλοι εκεί!
Exodos

Θέατρο Αθηνά: Οι Τέλειοι Ξένοι έκαναν πρεμιέρα και ήταν όλοι εκεί!

Μετά από μία sold out χρονιά η παράσταση Τέλειοι Ξένοι συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Αθηνά και είναι σίγουρο ότι η επιτυχία θα συνεχιστεί και φέτος.

Το βράδυ της Τετάρτης 11/10 το θέατρο Αθηνά άνοιξε και πάλι τις πόρτες του για το κοινό με ουρές κόσμου να σχηματίζονται έξω και να εμποδίζουν την κυκλοφορία των αυτοκινήτων. Ο κόσμος αγάπησε αυτήν την παράσταση και θέλει να την ξαναδεί και δεύτερη φορά.

0034_11102023.jpg

Οι πρωταγωνιστές στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά


Οι Τέλειοι Ξένοι, Μυρτώ Αλικάκη, Πέτρος Λαγούτης, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Γιώργος Χρανιώτης, Σοφία Μανωλάκου και Δημήτρης Λιόλιος καιΈλενα Δελακούρα, μάς υποδέχτηκαν για δεύτερη χρονιά στο ανακαινισμένο θέατρο Αθηνά και κέρδισαν για μία ακόμη φορά το δυνατό χειροκρότημα και την αγάπη των θεατών.

alikaki-lagoutis-teleioi-xenoi.jpg

Μυρτώ Αλικάκη- Πέτρος Λαγούτης- Δημήτρης Ξανθόπουλος

Οι Τέλειοι Ξένοι, το αριστούργημα του Π. Τζενοβέζε, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πυρπασόπουλου και Πέτρου Λαγούτη και παραγωγή των Θεατρικών Επιχειρήσεων Θ. Μαροσούλη, με το εξαιρετικό κείμενο που απέδωσε με έμπνευση και μεράκι η Ελεονώρα Μελέτη και τις υπέροχες ερμηνείες των πρωταγωνιστών αποθεώθηκαν από το κοινό.

842590.jpg

Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης στη σκηνή

liolios-xraniotis-teleioi-xenoi.jpg

Γιώργος Χρανιώτης- Δημήτρης Λιόλιος

katerina-misixroni-teleioi-xenoi.jpg

Η Κατερίνα Μισιχρόνη

Λίγα λόγια για το έργο:

Eπτά φίλοι συναντιούνται για γεύμα στο σπίτι ενός εκ των ζευγαριών. Αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι. Αφήνουν όλοι τα κινητά τους στη μέση του τραπεζιού και μοιράζονται μεταξύ τους το περιεχόμενο από κάθε μήνυμα, email ή τηλέφωνο που λαμβάνουν. Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις. Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, «Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές, μία δημόσια, μία προσωπική και μία μυστικήΚαι σαν να μην έφταναν οι τρεις ζωές, έχει και Πανσέληνο…

Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις. Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, «Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές, μία δημόσια, μία προσωπική και μία μυστική.» Και σαν να μην έφταναν οι τρεις ζωές, έχει και Πανσέληνο…

Πρωταγωνιστές γνωστοί κι αγαπημένοι ηθοποιοί (αλφαβητικά): Μυρτώ Αλικάκη, Πέτρο Λαγούτη, Δημήτρη Λιόλιο, Σοφία Μανωλάκου, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρη Ξανθόπουλο, Γιώργο Χρανιώτη και στον ρόλο της μικρής κόρης την Έλενα Δελακούρα

842592.jpg

Σοφία Μανωλάκου


Την παράσταση απόλαυσαν πλήθος επωνύμων μεταξύ των οποίων η Ελεονώρα Μελέτη, η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, η Νανά Παλαιτσάκη με τον Θανάση Πάτρα και την Αφροδίτη Γραμμέλη αλλά και η Καλλιόπη Χάσκα η νεαρή ηθοποιός που ερμηνεύει εξαιρετικά την Μεταξία στην Μάγισσα. Δεν ήταν φυσικά μόνο αυτοί που βρέθηκαν στο θέατρο Αθηνά. Ο Δημήτρης Μπάσης ο οποίος σε λίγες μέρες θα ανοίξει την αυλαία στη συναυλία της Τετάρτης που θα πραγματοποιούνται στο θέατρο Αθηνά, η Θεοδώρα Σιάρκου, ο Κώστας Νικούλι με την σύντροφό του, Κατερίνα Μαούτσου, Γεωργία Αβασκαντήρα, Κωνσταντίνος Κάππας, Σπύρος Σπαντίδας, Δημήτρης Μαζιώτης, και πολλοί ακόμη επώνυμοι απόλαυσαν τους Τέλειους ξένους.


Δείτε φωτογραφίες από την παράσταση και τους επώνυμους που βρέθηκαν στο θέατρο Αθηνά:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved