Η Εκατομμυριούχος έκανε πρεμιέρα- Οι επώνυμοι που βρέθηκαν στο Παλλάς
Exodos

Η Εκατομμυριούχος έκανε πρεμιέρα- Οι επώνυμοι που βρέθηκαν στο Παλλάς

Η Εκατομμυριούχος, η αριστουργηματική κωμωδία του Τζορτζ Μπέρναρντ Σω,σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, με τους Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Νίκο Κουρή και 20μελή θίασο έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης, 12/10, στο Θέατρο Παλλάς.

1D8A3098.jpg

«Η Εκατομμυριούχος» [The Millionairess], η αισθηματική κωμωδία του Τζορτζ Μπέρναρντ Σω, με κεντρικό άξονα το αιώνιο τρίπτυχο «Έρωτας - Χρήμα - Ευτυχία», ανεβαίνει από τις 12 Οκτωβρίου στο Θέατρο Παλλάς, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Τον ομώνυμο ρόλο της εκκεντρικής εκατομμυριούχου, αναλαμβάνει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ιδεαλιστή γιατρού ενσαρκώνει ο Νίκος Κουρής.

1D8A3317.jpg

Μαζί τους επί σκηνής, μια ομάδα εκλεκτών ηθοποιών με τους Βασίλη Κούκουρα, Ιβάν Σβιτάιλο, Μαριλού Κατσαφάδου, Βασίλη Τσιγκριστάρη, Ροζαμάλια Κυρίου, Στράτο Λύκο, Κατερίνα Σούσουλα, 10 ακόμα ηθοποιούς & χορευτές και ζωντανή ορχήστρα.

Το θεατρικό έργο ανέβηκε για πρώτη φορά στο Λονδίνο και τη Ν. Υόρκη το 1952, με πρωταγωνίστρια την Κάθριν Χέμπορν. Το 1961 μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο με τη Σοφία Λώρεν και τον Πίτερ Σέλερς και το 1972 στην τηλεόραση του BBC, στη σειρά «Το έργο του μήνα» με την Μάγκι Σμιθ και τον Τομ Μπέικερ.

1D8A3428.jpg

Στην Ελλάδα, έχει ανέβει μόνο μία φορά, το 2009 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη. Τον ομώνυμο ρόλο ερμήνευσε η σπουδαία Νόνικα Γαληνέα, που έμελλε να είναι η τελευταία της παράσταση. Δίπλα της ο Γιάννης Μπέζος.

Δείτε σκηνές από την παράσταση αλλά και τους επώνυμους που βρέθηκαν στην πρεμιέρα και απόλαυσαν την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τον Νίκο Κουρή:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved