«Όλες του κόσμου οι φωνές» στη Συναυλία της Τετάρτης, στο θέατρο Αθηνά, με Αντωνοπούλου - Μπελώνη
Exodos

«Όλες του κόσμου οι φωνές» στη Συναυλία της Τετάρτης, στο θέατρο Αθηνά, με Αντωνοπούλου - Μπελώνη

Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, στο Θέατρο Αθηνά η Παγκόσμια ποίηση συναντά το Ελληνικό τραγούδι με τους Ρίτα Αντωνοπούλου και Γιάννη Μπελώνη, στη Συναυλία της Τετάρτης...

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Μιχάλης Κουμπιός

«Η Ρίτα Αντωνοπούλου είναι μακράν η καλύτερη τραγουδίστρια της γενιάς της, με σπουδαία σκηνική παρουσία. Τραγουδά τις συλλαβές, τις λέξεις και τις φράσεις με τρόπο τέτοιο, που αποκτούν ζωή στην ερμηνεία της» έχει πει ο Θάνος Μικρούτσικος.

1B1A7144-int.jpg

Η Ρίτα Αντωνοπούλου συναντά τον κορυφαίο ενορχηστρωτή και πιανίστα Γιάννη Μπελώνη για ν' αποδώσουν σπουδαία τραγούδια που σφράγισε ο ποιητικός λόγος των Νερούδα, Χικμέτ, Μπρεχτ, Λόρκα, Μαγιακόφσκι, Χάινε, Ελυάρ, Μπουκόφσκι, Ομάρ Καγιάμ και Πιερ Ζαν Ζουβ.

1B1A7080-int.jpg

Όταν η ελληνική μουσική συνάντησε την ξένη ποίηση δημιουργήθηκαν διαχρονικά τραγούδια όπως: «Άννα μην κλαις », «Αν η μισή μου καρδιά» ,«Αυτούς τους έχω βαρεθεί», «Μικρόκοσμος», «Ο παράδεισος μου», «Λούζεται η αγάπη μου» και πολλά άλλα.

1B1A7186-int.jpg

Ένα αφιέρωμα για την παγκόσμια ποίηση στο Ελληνικό τραγούδι, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά. Μία ξεχωριστή βραδιά στη σκηνή του Θεάτρου Αθηνά.

1B1A7195-int.jpg

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: https://www.more.com/music/rita-antonopoulou-giannis-mpelonis/

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 210 82 37 330

ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑ, ΔΕΡΙΓΝΥ 10 & ΠΑΤΗΣΙΩΝ, έναντι σταθμού ΒΙΚΤΩΡΙΑ

FACEBOOK-820x360pxANTON-PMELONHS.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved