Σπάνια βραδινή έξοδος για την Άβα Γαλανοπούλου (αποκλειστικές φωτό)

H Άβα Γαλανοπούλου σε σπάνια βραδινή της έξοδο. 

Exodos

Σπάνια βραδινή έξοδος για την Άβα Γαλανοπούλου (αποκλειστικές φωτό)

Σε σπάνια βραδινή έξοδο και μάλιστα Σάββατο βράδυ απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv την Άβα Γαλανοπούλου

Η αγαπημένη κωμική ηθοποιός η οποία έχει επιλέξει συνειδητά να απέχει από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια μετά τις μεγάλες επιτυχίες που σημείωσαν οι σειρές στις οποίες πρωταγωνιστούσε κατά το παρελθόν, εθεάθη σε ένα από τα πιο λαμπερά events των νοτίων προαστίων που είχαν προγραμματιστεί για χθες το βράδυ (4/11).

Η Άβα Γαλανοπούλου ήταν καλεσμένη στο καθιστό dinner στο Grand Opening Party του Peruvian Restaurant ‘’NoMada Athens’’ που βρίσκεται μέσα στο ξενοδοχείο ‘’Dusit Suites Athens’’ στη Γλυφάδα.

Εμφανίστηκε μόνη αλλά γρήγορα συνάντησε φίλους με τους οποίους και είχε προφανώς πολλά να πει, μετά από καιρό. Η ηθοποιός, όπως και οι υπόλοιποι προσκεκλημένοι του event, απόλαυσε εκλεκτά πιάτa εμπνευσμένα από την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Λατινικής Αμερικής, πίνοντας το κρασί της και συνομιλώντας με την παρέα της.

Είναι γεγονός ότι η Άβα Γαλανοπούλου δεν μας έχει συνηθίσει σε συχνές κοσμικές εμφανίσεις καθώς έχει επιλέξει, από την αρχή της καριέρας της μέχρι σήμερα να εκφράζεται δημόσια μόνο μέσω των ρόλων που αναλαμβάνει. Γι' αυτό και η παρουσία της στην όμορφη αυτή βραδιά, ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για πολλούς.

Δείτε φωτογραφίες της από τη σπάνια αυτή έξοδό της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved