Έλενα Χατζηαλεξάνδρου: Η παρουσίαση βιβλίου, το πάρτι γενεθλίων, οι επώνυμοι προσκεκλημένοι και η πα
Η Έλενα Χατζηαλεξάνδρου, γιόρτασε τα γενέθλιά της και παρουσίασε το δεύτερο βιβλίο της με πολλούς επώνυμους φίλους της
Exodos

Έλενα Χατζηαλεξάνδρου: Η παρουσίαση βιβλίου, το πάρτι γενεθλίων, οι επώνυμοι προσκεκλημένοι και η πα

Η Έλενα Χατζηαλεξάνδρου, γιόρτασε τα γενέθλιά της και παρουσίασε το δεύτερο βιβλίο της έχοντας στο πλευρό της πολλούς και επώνυμους φίλους της. 

Η Έλενα Χατζηαλεξάνδρου, γνωστή για τις κινηματογραφικές παραγωγές ( Safe Sex-Το Κλάμα βγήκε από τον παράδεισο, κ.ά.) αλλά και τηλεοπτικές σειρές με πιο τελευταία τους «Συμπέθερους από τα Τίρανα», ανάμεσα στις πολλές ασχολίες της έχει τη δική της «φυγή», τη συγγραφή βιβλίων.

297532.jpg

Έλενα Χατζηαλεξάνδρου

Έτσι, με ιδιαίτερη χαρά, ανήμερα στα γενέθλιά της, παρουσίασε το δεύτερο βιβλίο της με τίτλο «Το τελευταίο στοιχείο» με ένα μεγάλο πάρτι στο Athenee, όπου αγαπημένοι φίλοι, συνεργάτες, καλλιτέχνες της τραγούδησαν το «Happy Birthday». Η Έλενα Χατζηαλεξάνδρου, που παρουσιάζει την ιστορία της με κινηματογραφική ματιά, στο «Τελευταίο στοιχείο» οδηγεί τον αναγνώστη σε ένα μυστηριώδες, αστυνομικό περιβάλλον όπου πραγματικά ιστορικά στοιχεία «δένονται» με μαεστρία με φανταστικά γεγονότα κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και την τελευταία σελίδα του.

297525.jpg

Μιχάλης Ρέππας, Ελενα Χατζηαλεξάνδρου. Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Στεφανία Γουλιώτη, Κόρα Καρβούνη

Στην παρουσίαση του βιβλίου της ήταν πολλοί και αγαπημένοι της άνθρωποι από το χώρο της υποκριτικής. Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου ήταν φυσικά εκεί όπως και οι Κόρα Καρβούνη, Άννα Κουρή, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος αλλά και η Γιάννα Νταρίλη που είχαμε να δούμε πολλά χρόνια.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved