33 χρόνια «Άγαμοι Θύται» - Η επιστροφή της παρέας, γέλια, συγκινήσεις και special guests
Ιεροκλής Μιχαηλίδης - Δημήτρης Σταρόβας
Exodos

33 χρόνια «Άγαμοι Θύται» - Η επιστροφή της παρέας, γέλια, συγκινήσεις και special guests

Με αφορμή τη συμπλήρωση 33 ετών από την ίδρυση, οι «Άγαμοι Θύται» και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, παρουσιάζουν μία επετειακή παράσταση, που συναρπάζει.

Ένα σκηνικό ταξίδι με σταθμούς τις καλύτερες στιγμές τους που δεν πρέπει να χάσετε.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και η παρέα του που αποτελείται από τους: Δημήτρη Σταρόβα, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Χρήστο Μητρέτζη, Ταξιάρχη Χάνο, Γιάννη Νιάρρο, ανεβαίνουν στη σκηνή και κάθε φορά καταφέρνουν να κάνουν τον κόσμο να ξεσπά σε γέλια.

Οι «Άγαμοι Θύται» εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μπροστά στο ελληνικό κοινό τον Οκτώβριο του 1990, ξεκινώντας τις παραστάσεις τους στο «Υψηλόν Βολτάζ» της Θεσσαλονίκης με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Δημήτρη Σταρόβα, Ρούλα Μανισάνου, Χρήστο Μητρέτζη και Στάθη Παχίδη ενώ για πρώτη φορά στην Αθήνα εμφανίστηκαν το 1993 μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα.

agamoi-thitai-(17).jpg

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

ndpphoto@gmail.com

Εμπνευστής, εμψυχωτής και «Νονός» του σχήματος είναι ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα σκηνοθετεί όλες τις παραστάσεις. Παράλληλα, έχει συνεργαστεί για τη συγγραφή των κειμένων, αρχικά με τον Γιώργο Σκαμπαρδώνη (Κλήμεντος) και αργότερα με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Χρήστο Τολιάδη.

Έχουν περάσει 33 ολόκληρα χρόνια, όμως, το κοινό δεν τους βαριέται ποτέ.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr βρέθηκε στο Anodos Live Stage, στην έναρξη της παράστασης και μπορείτε να δείτε φωτογραφίες στη gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved