Ο «Μικρός Πρίγκιπας» κέρδισε τις καρδιές μικρών και μεγάλων στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης
Γιούλη Ηλιοπούλου, Μιχάλης Αναγνώστου, Ευγενία Αποστολοποούλου, Άρης Μακρής, Κρίστελ Καπερώνη
Exodos

Ο «Μικρός Πρίγκιπας» κέρδισε τις καρδιές μικρών και μεγάλων στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης

Το Τεχνοδρόμιο παρουσιάζει στο θέατρο Πειραιώς 131 το πιο αγαπημένο παραμύθι του πλανήτη μας, το συναρπαστικό έργο του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ «Ο Μικρός Πρίγκιπας».

Μια υπερπαραγωγή υπερθέαμα πλημμυρισμένη με μουσική και τραγούδια, ένα μιούζικαλ για όλη την οικογένεια με την υπογραφή της δημοφιλούς δημιουργού παιδικών θεαμάτων, Γιούλης Ηλιοπούλου.

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο Μικρός Πρίγκιπας» παραβρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο που χειροκρότησαν θερμά όλους τους συντελεστές βγάζοντάς τους πολλές φωτογραφίες στη σκηνή.

Η Γιούλη Ηλιοπούλου έχει στήσει ένα μαγικό υπερθέαμα, μια μεγάλη υπερπαραγωγή με έναν θίασο καταξιωμένων ηθοποιών και συντελεστών με κοστούμια εποχής, κινηματογραφικά γυρίσματα και ειδικά εφέ, που απογειώνουν την παράσταση με εικόνες που θα ταξιδέψουν τα παιδιά στο απέραντο σύμπαν.

6Z3A3746.jpg

Στιγμιότυπο από την παράσταση.

NDP Photo Agency

Λίγα λόγια για το έργο :

Ο μικρός Πρίγκιπας γράφτηκε κατά τη διάρκεια του Β´ παγκοσμίου πολέμου ως ένα αντιπολεμικό μήνυμα. Πάντα επίκαιρο, από τότε μέχρι σήμερα έχει μεγαλώσει όλες τις επόμενες γενεές των ανθρώπων και παραμένει στις καρδίες μικρών και μεγάλων, ως το πιο αγαπητό παραμύθι όλων των εποχών.

Κάθε ήρωας του έργου αντιπροσωπεύει και έναν ανθρώπινο χαρακτήρα.

Ο Βασιλιάς, τον τύραννο που διψά για εξουσία, ο Ματαιόδοξος τον εγωιστή, τον αλαζόνα άνθρωπο, ο Γεωγράφος τον άνθρωπο που κατέχει γνώση χωρίς αξία.

Ο μικρός πρίγκιπας από την άλλη συμβολίζει τον αγνό, καθαρό άνθρωπο που αντιστέκεται στην πλεονεξία, στη ματαιοδοξία, που αντιλαμβάνεται τα πράγματα με την ψυχή και όχι με τα μάτια και που προσπαθεί να ανακαλύψει το νόημα της ζωής. Και τελικά το βρίσκει. Είναι η φιλία. Η φιλία που χτίζεται με κόπο, καλή διάθεση, κατανόηση, αφοσίωση και εμπιστοσύνη και που δίνει αξία στη ζωή.

Φιλία, αγάπη, εμπιστοσύνη, προσπάθεια και αγώνας είναι το μήνυμα του Μικρού Πρίγκιπα.

Πρωταγωνιστούν: Άρης Μακρής (Πιλότος )

Ευγενία Αποστολοπούλου& Γλυκερία Χασάπη (Μικρός πρίγκιπας )Μιχάλης Αναγνώστου, Κώστας Γόνης, Δέσποινα Κασιώτη, Υακίνθη Παράσχη, Παναγιώτης Τσουκάτος , Αναστασία Χατζηθεοδωρίδη.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, στην παρακάτω gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved