Μυριέλλα Κουρεντή - John Lygnos: Επέστρεψαν με νέο τραγούδι
Exodos

Μυριέλλα Κουρεντή - John Lygnos: Επέστρεψαν με νέο τραγούδι

Το πολυσυζητημένο ντουέτο επιστρέφει μετά από μια μεταμορφωτική περίοδο σιωπής για να μας δείξουν πραγματικά ποιοι είναι και να μας θέσουν το εξής ερώτημα: Πόσο καθοριστικό ρόλο έχουν οι «ΣΚΕΨΕΙΣ» και οι λέξεις στην πορεία της ζωής μας και των γύρω μας;

Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο John Lygnos έρχονται να μας συγκινήσουν και να μας δώσουν απλόχερα Φως, μέσα από ένα cinematic τραγούδι που θα μπορούσε να είναι βγαλμένο από ταινία της Disney.

Μοιράζοντας τα πάντα στη μέση, ως γνήσιο ντουέτο, υπογράφουν οι ίδιοι τη μουσική, τους στίχους και την παραγωγή τους. Υπενθυμίζοντας μας την πηγαία ανάγκη τους να ομορφύνουν την ζωή οποιουδήποτε έρθει σε επαφή με την μουσική τους.

Οι «MYRIELLA+JOHN» παρουσιάζουν ένα μονοπλάνο video, κινηματογραφημένο μαγικά από τον Αλέξανδρο Σούμα και γεμάτο με την «εκρηκτική» ενέργεια των δύο καλλιτεχνών. Αναλαμβάνοντας το make up, η Κατερίνα Πεφτίτση, βάζει κι εκείνη την πολύ ιδιαίτερη πινελιά της.

Έτσι λοιπόν, η Myriella και ο John, independent πλέον, χωρίς να ανήκουν σε καμία δισκογραφική εταιρία, μακριά από κανόνες και χωρίς να υπολογίζουν τα trends, μας βάζουν σε «ΣΚΕΨΕΙΣ» και φανερά εξελιγμένοι, μας συστήνουν έναν πολύ διαφορετικό ήχο, όπως είναι και οι ίδιοι άλλωστε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved