Από τους Coldplay, στους Duran Duran & τον Sting! Παρέλαση των σταρ για συναυλίες στην Ελλάδα!
NDP photo agency
Exodos

Από τους Coldplay, στους Duran Duran & τον Sting! Παρέλαση των σταρ για συναυλίες στην Ελλάδα!

Τα μεγάλα ονόματα που θα πλημμυρίσουν με νότες τη χώρα μας την άνοιξη και το καλοκαίρι - Από τους Duran Duran και τον Sting μέχρι τους «τακτικούς επισκέπτες»

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι ανακοινώσει για τις επικείμενες συναυλίες στην Αθήνα. Είτε αφορούν την άνοιξη είτε το καλοκαίρι, το οποίο παραδοσιακά κρατάει τη (συναυλιακή) μερίδα του λέοντος.

Μαντόνα: Η γκάφα σε συναυλία της! Ζήτησε από άτομο σε αναπηρικό αμαξίδιο να σηκωθεί όρθιο

Από τους sold out Coldplay oτις 8 και 9 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ ως τους Duran Duran, Pulp, τον... πολιτογραφημένο Έλληνα Sivert Hoyem των Madrugada, χώροι όπως η Πλατεία Νερού στο Φάληρο / Καλλιθέα, ο Λυκαβηττός και το ΟΑΚΑ (εξωτερικός χώρος) αναμένεται να αποτελέσουν τα κέντρα του ενδιαφέροντός μας. Aς δούμε όχι όλες αλλά τις συναυλίες που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα μας απασχολήσουν περισσότερο, χωρίς να ξεχνάμε ότι κάθε χρόνο υπάρχουν και εκπλήξεις, ενώ δεν πρέπει να παραγνωριστεί πως δεν έχουν ανακοινωθεί όλες. • Στις 2 Αυγούστου, στον εξωτερικό χώρο του ΟΑΚΑ, εμφανίζεται ο Leonard Albert Kravitz ή, όπως είναι γνωστότερος σε όλους μας, Lenny Kravitz. Ο σουπερστάρ της ροκ θα είναι και πάλι μαζί μας 16 χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση στην Ελλάδα, έχοντας στις αποσκευές του τον νέο του δίσκο, «Blue Electric Light».

  • Ο Sting επιστρέφει στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Παρασκευή 5 Ιουλίου. Ο βρετανός τραγουδοποιός και ερμηνευτής συνοδεύεται από ηλεκτρική ροκ μπάντα και η setlist θα περιλαμβάνει διαχρονικά και πλέον κλασικά τραγούδια, όπως τα «Fields of Gold», «Roxanne», «Every Breath .You Take», «Message in a Bottle».
  • Οι πρωταγωνιστές και πρωτοπόροι του progressive rock και διαχρονικά αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Archive επιστρέφουν στη χώρα μας την Παρασκευή 14 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού (Αθήνα) και το Σάββατο 15 Ιουνίου στη Μονή Λαζαριστών (Θεσσαλονίκη).
  • Στην Ελλάδα τούς είδαμε πρώτη φορά στο Rockwave του 1999 στον Άγιο Κοσμά και 25 χρόνια μετά η ανάμνηση εκείνης Της βραςιά5 p0s κάνει ακόμη να χαμογελάμε. Έκτοτε έχουν επισκεφθεί τη χώρα πάνω από 10 φορέ5 και την. 1η Αυγούστου θα είναι και πάλι κοντά μας. Αυτή τη φορά στο Δημοτικό Θέατρο του Λυκαβηττού οι Placebo θα αποδείξουν τι σημαίνει να είσαι ροκ.
  • Το Σάββατο 27 Απριλίου στο Floyd Της οδού Πειραιώς ο Sivert Hoyem, ο frontman των γνωστών και μη εξαιρετέων Madrugada, σε ένα σπάνιο club show. Η τελευταία του σόλο εργασία έχει τον τίτλο «On an Island». • Οι Ουκρανοί Dakha Brakha έρχονται στην Αθήνα την Τρίτη 14 Μαΐου στο Fuzz Club για να γιορτάσουν τα 20 χρόνια της διαδρομής τους. Πρόκειται για πολυφωνικό κουαρτέτο Της world music από το Κίεβο. Ουκρανικά λαϊκά παραδοσιακά τραγούδια μπλέκονται με στοιχεία καμπαρέ, τζαζ, ροκ, πανκ και χιπ-χοπ.
  • Είκοσι τέσσερα συγκροτήματα / καλλιτέχνες έχει ανακοινώσει προς ώρας το Release Athens Festival 2024, καλύπτοντας αρκετά είδη Της ποπ και ροκ μουσικής. Και φυσικά έπονται και άλλες ανακοινώσεις. To Festival αρχίζει με τους Καλλιφορνέζους Offspirng στις 9 Ιουνίου, από τα συγκροτήματα που αναζωογόνησαν το ενδιαφέρον του κοινού για το punk στα 90s. Οι Megadeth, που αποτελούν μία από τις σημαντικές μπάντες της heavy metal, εμφανίζονται στις 14 και 21 Ιουνίου και ο Parov Stelar, με τον συνδυασμό ηλεκτρονικών dance ήχων με jazz και swing samples, ακολουθεί στις 15 Ιουνίου.
  • Indie, glam-pop, alternative rock, artrock από τον Jarvis Cocker και τους Pulp στις 20 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού. Θόρυβος, καταιγιστικοί ρυθμοί και κιθάρες από τους Βρετανούς Ride στις 20 Ιουνίου.
  • Οι Thievery Corporation, το πρωτοποριακό ντουέτο από την Ουάσιγκτον, από τις σταθερές αξίες της ηλεκτρονικής μουσικής, εμφανίζονται στις 9 Ιουλίου.
  • Ξεκινώντας από το Μπρίστολ Της Αγγλίας, το 1988, έχοντας τις ρίζες τους στην κολεκτίβα The Wild Bunch, οι Massive Attack παραμένουν μόνιμα μπροστά από την εποχή τους. Γέννησαν το trip hop και στη σκηνή θα ανέβουν στις 17 Ιουλίου.
  • Τελευταίοι αλλά εξίσου σημαντικοί οι Duran Duran που θα τους δούμε την Πέμπτη 18 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού. Το βρετανικό new wave/synthρορ συγκρότημα σχηματίστηκε στο Μπέρμιγχαμ το 1978. Ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα Της δεκαςτίας του '80 και ένα από τα κύρια συγκροτήματα της λεγόμενης «Δεύτερης Βρετανικής Απόβασης» στις ΗΠΑ. Έχουν πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, ενώ έχουν σημειώσει 21 Top 20 επιτυχίες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πηγή: ΒΗΜΑ

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved