Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη Μόδα!
Exodos

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη Μόδα!

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη Μόδα! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 8 Απριλίου στο Ίδρυμα Ευγενίδου θα παρουσιαστούν ένα συνέδριο που εξερευνά τα όρια του Metaverse μέσα από τους τομείς της μόδας, της τεχνολογίας, της επιστήμης και της ομορφιάς και μία ξεχωριστή έκθεση με θέμα “Transitions”.

 

Κατά τη διάρκεια των ομιλιών θα παρουσιαστούν τα “έξυπνα” ρούχα και ο ρόλος τους της τεχνητής νοημοσύνης στην εξατομικευμένη ιατρική, όπως για παράδειγμα το ρούχο που ανιχνεύει το Αλτσχάιμερ, εφαρμογή που θα βοηθάει τα άτομα με ειδικές ανάγκες στην καθημερινότητά τους αλλά και καινοτομίες-εφαρμογές στη μόδα και στην ομορφιά!

Για την ξενάγηση στον κόσμο του Artificial Intelligence (AI) στη μόδα και στην ομορφιά, θα μιλήσουν οι διεθνούς φήμης, Constantino Roselli, ένας από τους κορυφαίους leaders παγκοσμίως στο Meteverse, η Jessica Thiant, η Europe Marketing Director, της παγκοσμίου φήμης εταιρείας Perfect Corp, με καινοτομίες και εφαρμογές αλλά και οι νικητές στην καινοτομία, στο AI Fashion Week στο Μιλάνο και στη Νέα Υόρκη, Matilde Mariano, Jose Sobral και Traina Gianluca. Χαιρετισμό θα απευθύνει η πρώτη AI Influencer της Ελλάδος Aiko Papas.

AI1.jpg

Μόδα και ψηφιακή τέχνη μέσα από την ξεχωριστή έκθεση “Transitions”

Ταυτόχρονα μια ξεχωριστή έκθεση με θέμα Transitions θα πραγματοποιηθεί στο Περιστύλιο του 2ου ορόφου με δημιουργίες που συνδυάζουν μόδα και ψηφιακή τέχνη, οδηγώντας το βλέμμα του θεατή στην εμβάθυνση του θέματος.

Με την ένωση του φυσικού και του ψηφιακού ο Engineer Antonis Sotiropoulos θα δημιουργήσει ένα φουτουριστικό περιβάλλον με εκθέματα των: Dimitris Strepkos, Line πlanet, ASFA, ΔΙΠΑΕ, SkinIt Fashion, Savrani Creations, Frini Giannouli, Ubuntu Original Handmade Creations, The Buttons, Migada Clothes, Tsatis Bags, TAMA Handmade Miracles, Niki Stylianou Jewelry, Xenia Deimezi , Born From Memories & 3D Dream, με ρεαλιστικές αναφορές και Avatar και AI θα λειτουργούν ως αφετηρίες της φαντασίας. Στην επιμέλεια της έκθεσης είναι η fashion stylist, Παλούμπη Χριστιάννα .

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved