Ρέμος – Βανδή: Το παρασκήνιο της συμφωνίας και η θεαματική είσοδος που ετοιμάζουν
Exodos

Ρέμος – Βανδή: Το παρασκήνιο της συμφωνίας και η θεαματική είσοδος που ετοιμάζουν

Θα είναι το πιο δυνατό δίδυμο της Αθήνας. Ένα καλλιτεχνικό πάντρεμα που πολλοί ήθελαν να γίνει ξανά και να επαναληφθεί η τεράστια επιτυχία του 2018, όταν ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκαν μαζί στο «Αθηνών Αρένα».

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Secret οι δύο τραγουδιστές έδωσαν τα χέρια και με τις ευλογίες του μοναδικού στο είδος του Ηλία Μαροσούλη ετοιμάζονται να καταπλήξουν τη νυχτερινή Αθήνα. Το «Νοχ» είναι πια η μόνιμη στέγη του Αντώνη Ρέμου, ένας εκπληκτικός χώρος, που δημιούργησε μια ομάδα ειδικών από όλο τον κόσμο.

vandi-remos-(1).jpg

Πριν από κάποια χρόνια πήραν τη θρυλική «Ιερά Οδό» και την έκαναν έναν σύγχρονο χώρο ψυχαγωγίας, που θυμίζει πολύ έντονα κλαμπ στη Νέα Υόρκη. Είναι το μεγαλύτερο έργο του Ηλία Μαροσούλη τα τελευταία 50 χρόνια και μια συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο που ο ίδιος επιθυμούσε πολύ. Ο γνωστός επιχειρηματίας συνεργάζεται επί χρόνια με τη Δέσποινα Βανδή, όπως πιο πρόσφατα στο «Acro», στην Ιερά Οδό, αλλά και στο θέατρο «Αλσος», όπου το 2019 η γνωστή τραγουδίστρια επέστρεψε στον ρόλο της musical performer, πρωταγωνιστώντας στην υπερπαραγωγή του Ηλία Μαροσούλη «Το δικό μας σινεμά» των Ρέππα - Παπαθανασίου και Φωκά Ευαγγελινού, ενώ κάθε χρόνο συνεχίζει με συναυλίες στον χώρο αυτόν.

vandi-remos-(2).jpg

Ετσι, μαζί με τον Αγγελο Κοταρίδη έριξαν την πρόταση στο τραπέζι και ο Αντώνης Ρέμος τη βρήκε εξαιρετική αμέσως. Ακολούθησε ραντεβού του τελευταίου με τη Δέσποινα Βανδή σε γνωστό εστιατόριο των νοτίων προαστίων για να συζητήσουν και το επόμενο ραντεβού πραγματοποιήθηκε με τον Ηλία Μαροσούλη και τον Αγγελο Κοταρίδη για να γίνει το «deal».

Τον επόμενο Οκτώβριο θα δούμε ένα διαφορετικό stage με μια διαφορετική είσοδο του Αντώνη Ρέμου πάνω στη σκηνή, αλλά και τη Δέσποινα Βανδή να εμφανίζεται όπως ποτέ ξανά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η κοινή εμφάνισή τους θα είναι θεαματική, θα συνοδεύεται με εικόνες τους από το παρελθόν και ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved