Ο απλός λόγος που έκανε το φετινό live του Parov Stelar στο Release Athens «άχαστο» και αξέχαστο
Exodos

Ο απλός λόγος που έκανε το φετινό live του Parov Stelar στο Release Athens «άχαστο» και αξέχαστο

Τίποτα λιγότερο από την απόλυτη συναυλιακή εμπειρία στο VIP μπαλκόνι του opaponline.gr

Ο Marcus Füreder, γνωστός επαγγελματικά ως Parov Stelar, είναι ο αγαπημένος μας Αυστριακός μουσικός που έχει πρωτοστατήσει στο είδος του electro swing από το 2004 που κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του EP KissKiss.

Τα κομμάτια του μουσικού, παραγωγού και DJ, έχουν χρησιμοποιηθεί για άπειρες συλλογές σε όλο τον κόσμο, σε ταινίες και διαφημιστικά σποτ, τα οποία και του έφεραν τη διεθνή αναγνώριση. Μάλιστα, στην επιτυχία του καθοριστικό παράγοντα έπαιξε και η χώρα μας αφού το κοινό «αγκάλιασε» αμέσως τα τραγούδια του τα οποία εδώ και 20 χρόνια παίζουν non stop στο ραδιόφωνο.

Η Ελλάδα αποτελεί πάντα ένα κομβικό σημείο στις περιοδείες του -καθώς είναι ταυτισμένη με την παγκόσμια φήμη του, και η ανακοίνωση της παρουσίας του για ακόμα μία φορά στη χώρα με οδήγησε σε ένα μόνο συμπέρασμα: δεν υπήρχε περίπτωση αυτή τη φορά να χάσω live του. Όπως π.χ. συνέβη το 2022 όπου εμφανίστηκε και πάλι στην Πλατεία Νερού εν όψει του Release Athens Festival και που εγώ δεν κατάφερα να πάω.

VIP εμπειρία στην τοποθεσία Πλατεία Νερού

Αυτή τη φορά, λοιπόν, είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να ζήσω την απόλυτη εμπειρία από προνομιούχα θέση aka από το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr. Η καλύτερη θέα δηλαδή που θα μπορούσα να απολαύσω το βράδυ Σαββάτου (15/6) αγαπημένα μου μουσικά μοτίβα εμπνευσμένα από τη βαλκανική μουσική με τη χαρακτηριστική τρομπέτα -η οποία δίνει αυτόν τον νοσταλγικό χαρακτήρα που τόσο ήθελα να ακούσω live με φόντο το καλύτερο σημείο.

balcony_night-(3).jpg

Όσο για το τι είναι το opaponline.gr. Είναι απλό: η πλατφόρμα όπου υπάρχουν διαθέσιμα όλα τα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, SUPER 3 και ΠΡΟΤΟ) online.

Οι τραγουδιστές Elena Karafizi και Lee Anduze, ο σαξοφωνίστας Markus Ecklmayr, ο μετρ της τρομπέτας Marc Osterer και φυσικά ο Parov Stelar παρέσυραν ενεργειακά το κοινό το οποίο δεν σταμάτησε να αλληλεπιδρά με τα κομμάτια τους.

Με υπέροχα οπτικά εφέ και μότο το «And do not fear the fall» (Και μην φοβάσαι την πτώση) οι αγαπημένοι μουσικοί πραγματοποίησαν ένα αξέχαστο live, και εγώ, έχοντας την καλύτερη θέση που θα μπορούσα να φανταστώ, άκουσα επιτέλους ζωντανά κομμάτια αγαπημένα μεταξύ των οποίων: The Heat is On, Chambermaid Swing, Catgroove, Djangos Revenge, The Burning Spider, Venom.

Ο Αυστριακός Marcus Füreder, που κάποιοι αποκαλούν (δικαίως) ως βασιλιά του Electro Swing, πρωτοεμφανίστηκε ως DJ σε νυχτερινά κέντρα στα μέσα και τέλη της δεκαετίας του 1990.

Το electro swing ή swing house music είναι ένα είδος που συνδυάζει την επιρροή του vintage ή του σύγχρονου swing και της jazz αναμεμειγμένα με house, hip hop. Και αυτό το είδος είναι μακράν το αγαπημένο.

Αν θέλεις να ζήσεις μια αντίστοιχη VIP εμπειρία στις πιο hot συναυλίες του καλοκαιριού στο Release Athens Festival, μπορείς να διεκδικήσεις δωρεάν διπλά εισιτήρια μέσω του opaponline.gr.

Περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να βρεις εδώ.

Να αναφέρω σε αυτό το σημείο πως αν και το live που τόσο περίμενα ξεκίνησε στις 22:00 εγώ βρέθηκα από νωρίς το απόγευμα και το έζησα όπως έπρεπε με το DJ set του El Siciliano και τα χορευτικά κομμάτια των Telenova και Jain.

1718625445363-230209301-balcony_makrino2.jpg

Και κάτι σημαντικό για εσένα που θέλεις να πας την εμπειρία βήματα παραπέρα: Τα νέα δωρεάν παιχνίδια που προσφέρει το opaponline.gr είναι ό,τι πρέπει για να περάσεις την ώρα σου όσο περιμένεις να εμφανιστεί στη σκηνή ο αγαπημένος σου καλλιτέχνης. Όπως έκανε εγώ δηλαδή όσο περίμενα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved