
NDPPHOTO
Γκερέκου-Βοσκοπούλου: Βραδινή έξοδος για μαμά και κόρη – Οι σικ εμφανίσεις τους και τα χαμόγελα
Μια από τις πιο κομψές βραδινές εμφανίσεις των τελευταίων ημερών πραγματοποίησαν η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου.
Μαμά και κόρη βρέθηκαν στο Θέατρο Παλλάς για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Matteo Bocelli, την οποία και απόλαυσαν.
Γκερέκου: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στην παρουσίαση του βιβλίου της παρέα με τη μαμά & την κόρη της

NDPPHOTO
Η Άντζελα Γκερέκου επέλεξε για τη βραδιά ένα elegant καφτάνι σε έντονο μπλε χρώμα με μαύρα μοτίβα, συνδυασμένο με μαύρα πέδιλα και διακριτικά κοσμήματα, ενώ η Μαρία Βοσκοπούλου εμφανίστηκε με ένα αέρινο λευκό φόρεμα και flat σανδάλια, αποπνέοντας δροσιά και θηλυκότητα.
Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστές στον φακό και απέδειξαν πως η κομψότητα... είναι κληρονομική υπόθεση.
Δείτε εδώ τις φωτογραφίες από την εμφάνισή τους:

NDPPHOTO
NDP photo agency
NDPPHOTO
NDP photo agencyΔιαβάστε επίσης:
Άντζελα Γκερέκου: «Νιώθω δίπλα μου τον πατέρα μου και τον Τόλη, με καθοδηγούν»
Γκερέκου: «Ο Τόλης αγάπησε την κερκυραϊκή κουζίνα στα οικογενειακά τραπέζια... Το ψάρι µπιάνκο...»
Άντζελα Γκερέκου: Η πρώτη μαγειρική…παρεξήγηση με τον Βοσκόπουλο & η νέα ζωή που άρχισε στην Κέρκυρα