Θέατρο Άλσος - Αλέκα Κανελλίδου και Χρήστος Θηβαίος σε ένα μοναδικό μουσικό «ταξίδι»
Ένα μοναδικό μουσικό «ταξίδι» απόλαυσε το κοινό στην πρώτη τους βραδιά στο θέατρο Άλσος.
Η σπουδαία, διαχρονική ερμηνεύτρια Αλέκα Κανελλίδου, με το απαράμιλλο ηχόχρωμα και τη μοναδική της ευαισθησία, συναντά επί σκηνής τον ποιητικό Χρήστο Θηβαίο, έναν από τους πιο εκφραστικούς και συναισθηματικούς τραγουδοποιούς της ελληνικής μουσικής.
Αλέκα Κανελλίδου - Γιάννης Γιαννουσάκης: Mητέρα και γιος κάνουν ντουέτο το θρυλικό «Ροζ»

Δύο σπάνιες φωνές, δύο ξεχωριστές διαδρομές, ενώνονται για να δημιουργήσουν μια συγκλονιστική μουσική εμπειρία – ένα ταξίδι γεμάτο τρυφερότητα, πάθος και ψυχή.
Μαζί τους, ο Γιάννης Γιαννουσάκης, ο ταλαντούχος γιος της Αλέκας Κανελλίδου, που συστήθηκε στο κοινό μόλις πριν από έναν χρόνο και ήδη ξεχωρίζει για τη μουσική του ευαισθησία. Το πρώτο του τραγούδι, ένα ντουέτο με τη μητέρα του – η πρώτη διασκευή του εμβληματικού «Ροζ» του Γιάννη Μηλιώκα – αποτελεί προάγγελο μιας νέας, υποσχόμενης πορείας.
Στην παράσταση αυτή, τα τραγούδια ξαναγεννιούνται. Οι σόλο ερμηνείες διαδέχονται συγκινητικά ντουέτα, οι φωνές πλέκονται με μαγικό τρόπο, και κάθε στιγμή γίνεται μια μικρή τελετουργία μνήμης, έρωτα και ζωής.
Την καλλιτεχνική επιμέλεια υπογράφει ο πολυοργανίστας, σολίστας και τραγουδιστής Βαγγέλης Τούντας, ο οποίος μαζί με μια ομάδα εξαίρετων μουσικών δίνει στο πρόγραμμα τον ήχο και την ψυχή που του αξίζει.
Χρήστος Θηβαίος
Αλέκα Κανελλίδου
Χρήστος Θηβαίος
Αλέκα Κανελλίδου -Χρήστος Θηβαίος
Αλέκα Κανελλίδου-Γιάννης Γιαννουσάκης-Χρήστος Θηβαίος
Χρήστος Θηβαίος
Χρήστος Θηβαίος
Αλέκα Κανελλίδου -Χρήστος Θηβαίος
Αλέκα Κανελλίδου-Γιάννης Γιαννουσάκης
Αλέκα Κανελλίδου
Αλέκα Κανελλίδου
Αλέκα Κανελλίδου-Γιάννης Γιαννουσάκης
Αλέκα Κανελλίδου-Γιάννης Γιαννουσάκης
Αλέκα Κανελλίδου-Γιάννης Γιαννουσάκης-Χρήστος Θηβαίος
Αλέκα Κανελλίδου-Γιάννης Γιαννουσάκης-Χρήστος Θηβαίος
Αλέκα Κανελλίδου-Γιάννης Γιαννουσάκης-Χρήστος Θηβαίος
Κάθε Δευτέρα στις 20:30, στο Θέατρο Άλσος ΔΕΗ, για λίγες μόνο εμφανίσεις, η μουσική γίνεται γέφυρα ανάμεσα σε καλλιτέχνες και κοινό.
Ένα βράδυ όπου τραγουδάμε όλοι μαζί τα τραγούδια που αγαπήσαμε, που μας σημάδεψαν, που μιλούν για τον έρωτα, την αγάπη και τη ζωή.
H Αλέκα Κανελλίδου συναντά τον Χρήστο Θηβαίο από 3/11 για λίγες εμφανίσεις στο Θέατρο Άλσος ΔΕΗ
Αλέκα Κανελλίδου: H απίστευτη αποκάλυψη για το «Crazy Girl» και την Ζωή Λάσκαρη 58 χρόνια μετά
Αλέκα Κανελλίδου: «Με τον πρώην σύζυγό μου ήμασταν φίλοι μέχρι που έφυγε από τη ζωή»