Exodos

Η Ντόρα, η μικρή εξερευνήτρια στο Badminton

Gossip-tv Team

Το αγαπημένο παιδικό τηλεοπτικό φαινόμενο γίνεται διαδραστικό θεατρικό παραμύθι!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς έρχεται ζωντανά με όλους τους φίλους της σε μια μοναδική θεατρική παράσταση!

Η Ντόρα και όλοι οι αγαπημένοι ήρωες ζωντανεύουν στην σκηνή του Θεάτρου Badminton, από την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, μαγεύοντας μικρούς και μεγάλους με τις περιπέτειες το χιούμορ και τις σκανδαλιές τους! Σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι μαζί με την Ντόρα και την παρέα της, τα παιδιά θα μάθουν να εξερευνούν, να επικοινωνούν, να ξεπερνούν εμπόδια, να λύνουν παζλ και να ανακαλύπτουν έναν διαφορετικό και συναρπαστικό κόσμο, ενώ ταυτόχρονα διασκεδάζουν.

Η ζωντανή παράσταση της εταιρείας Nickelodeon «Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια ψάχνοντας την πόλη των χαμένων παιχνιδιών» είναι μια διαδραστική παράσταση που οδηγεί την Ντόρα, την εφτάχρονη δίγλωσση Λατίνα ηρωίδα, τον Μπουτς τον πίθηκο,τον Ντιέγκο, τον Τίκο τον Σκίουρο, την Ίσα το Ιγκουάνα, τον Μπένυ τον Ταύρο και όλους τους φίλους τους σε μια διασκεδαστική περιπέτεια. Με τη βοήθεια του κοινού, η Ντόρα και οι γενναίοι φίλοι της, χρησιμοποιούν τις μουσικές, γλωσσικές και μαθηματικές τους ικανότητες για να περιηγηθούν στην πυραμίδα-αριθμό, την «ανακατεμένη» ζούγκλα και άλλες τοποθεσίες, με στόχο να βρουν το χαμένο αρκουδάκι της Ντόρα, τον Οσίτο, στην πόλη των χαμένων παιχνιδιών. Όπως είναι βεβαίως αναμενόμενο η Ντόρα δεν θα αργήσει να οδηγήσει το νεαρό κοινό στην επιτυχή έκβαση αυτής της διασκεδαστικής και διαδραστικής αποστολής.

Θεαματικά κοστούμια, φανταστικά σκηνικά, υπέροχη μουσική και διασκεδαστικοί διάλογοι δημιουργούν μια παράσταση που θα απολαύσει όλη η οικογένεια!

Πάρτε μια γεύση από την παράσταση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved