Exodos

“Δεν κρατιέμαι”: Μια θεότρελη πτήση, με τον Πέδρο Αλμοδόβαρ, στην καρδιά της Αθήνας

Gossip-tv Team

Την Τρίτη 19 Μαρτίου 2013, η Odeon σε συνεργασία με την Ισπανική Πρεσβεία μας ταξίδεψαν μέχρι την Ισπανία, με τα αισθησιακά κινηματογραφικά φτερά του σημαντικότερου ίσως Ισπανού σκηνοθέτη διεθνώς.

Περισσότεροι από 300 προσκεκλημένοι «επιβάτες» είχαν την ευκαιρία να εισχωρήσουν πρώτοι στον μαγικό κόσμο του Πέδρο Αλμοδόβαρ και να ξεκινήσουν τη βδομάδα τους με την πιο ευχάριστη εμπειρία!
Λαμπεροί καλεσμένοι από την εγχώρια showbiz, σημαντικοί εκπρόσωποι της τέχνης, στελέχη μεγάλων εγχώριων επιχειρήσεων αλλά και διάφοροι φίλοι της Ισπανικής πρεσβείας, όλοι πιστοί οπαδοί της μαγείας που προσφέρει το έργο του διάσημου Ισπανού δημιουργού, ανταποκρίθηκαν πιστά στο καθιερωμένο ραντεβού με τον υπέροχο Πέδρο.
Η Άβα Γαλανοπούλου, ο Σταύρος Ζαλμάς, η Θέμιδα Μπαζάκα, ο Νίκος Περάκης, ο Ντίνος Αυγουστίδης, ο Στέλιος Παρλιάρος, ο Κωνσταντίνος Τζούμας, η Κατερίνα Διδασκάλου, η Κόρα Καρβούνη, ο Γιώργος Νανούρης, ο συνθέτης και μουσικός Monsieur Minimal, ο σχεδιαστής μόδας Γρηγόρης Τριανταφύλλου (από τους Deux Hommes), οι τηλεοπτικοί παρουσιαστές Αλεξ Κάβδας και Γιώργος Σατσίδης, η κα Κυριακή Ινεμπολίδη από την Alpha Bank, η κα Μπέττυ Καζακοπούλου, πρόεδρος της Asset Ogilvy και η κα Μαρία Τζελέπη, επίσης από την Asset Ogilvy, ήταν κάποιοι μόνο από τους 300 σημαντικότατους προσκεκλημένους της υπέροχης βραδιάς.
Οι πρώτοι αυτοί θεατές της νέας Αλμοδοβαρικής τρέλας αφού παρακολούθησαν την ταινία με ιδανική συνοδεία Ισπανικού κρασιού - δωρεά από την Ισπανική Πρεσβεία – βρέθηκαν αμέσως μετά να συμμετέχουν σε μια εναλλακτική διαδικασία απογείωσης. Στο φουαγιέ του κινηματογράφου Embassy Nova Odeon τους περίμεναν 3 φανταστικοί χορευτές-περφόρμερς, οι οποίοι απογείωσαν το κέφι της εκδήλωσης, με τις χορευτικές τους ικανότητες, μεταφέροντάς μας σε μια εντελώς σουρεαλιστική ντίσκο-πτήση!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved