Exodos

Αποκλειστικό: Η αποθέωση του «Ηρακλή» Σάκη!

Gossip-tv Team

Απόγευμα Κυριακής και το Pantheon Theater έχει γεμίσει ασφυκτικά από κόσμο, που θέλησε να δει από κοντά τον Σάκη Ρουβά στο ρόλο του «Ηρακλή».

Η παράσταση «Ηρακλής, Οι 12 Άθλοι», έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις και αποσπά τις καλύτερες κριτικές του κοινού, τόσο για τη μαγευτική ερμηνεία του Σάκη στο ρόλο του Ηρακλή αλλά και για τον πολυμελή θίασο ταλαντούχων ηθοποιών. Εμείς βρεθήκαμε εκεί και σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά πλάνα από την στιγμή όπου ο τραγουδιστής – ηθοποιός αποθεώνεται από κοινό.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο Σάκης Ρουβάς υποδύεται τον Ηρακλή, το μυθικό πρόσωπο-πρότυπο, τον ήρωα στον οποίο αποδόθηκαν πλήθος από κατορθώματα ανάγοντάς τον σε θρυλική μορφή ολόκληρου του ελλαδικού χώρου. Τον Ευρυσθέα, τον βασιλιά της Τίρυνθας που "παρήγγειλε" στον Ηρακλή τους 12 άθλους, υποδύεται η Ρούλα Πατεράκη, την Αθηνά η Ναταλία Δραγούμη, την Ήρα η Αγορίτσα Οικονόμου και την Αρετή η Ελένη Ρουσσινού. Ο Αντώνης Πριμηκύρης υποδύεται τον Ιόλαο, ο Φαίδων Κεφαλέας τον Φυλέα, ενώ οι θεατρικοί Μόλορχος και Αυγείας ενσαρκώνονται από τον Γιάννη Αναστασάκη. Η Έρρικα Μπίγιου και η Φανή Αποστολίδου υποδύονται την Ιππολύτη και την Κακία αντίστοιχα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved