Exodos

Μυστήριο, δράση, θησαυροί,σκοτεινή ατμόσφαιρα και… Top Σειρές!

Gossip-tv Team

Οι ξένες σειρές είναι το μικρόβιο που έγινε ανομολόγητο πάθος, ενώ σύντομα απενοχοποιήθηκε και όλοι άρχισαν να συζητούν ποια σειρά παρακολουθούν και να βιάζονται για το επόμενο επεισόδιό της

Και φέτος το χειμώνα δυνατές σειρές περιπέτειας και μυστηρίου θα σας κρατήσουν συντροφιά, ενώ εσείς ως άλλοι δυνατοί λύτες θα κληθείτε να μπείτε στα άδυτα του μυαλού σεναριογράφων και ηθοποιών εξιχνιάζοντας το μυστήριο!


Σε πρώτο πλάνο η ισπανικής παραγωγής «UnderSuspicion». Όλα ξεκινούν όταν εξαφανίζεται η μικρή Alicia κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής γιορτής.Η έρευνα για τον εντοπισμό της επικεντρώνεται στους παρευρισκόμενους και το στενό οικογενειακό περιβάλλον. Οι μυστικοί πράκτορες Victor καιLaura καλούνται να διεισδύσουν στο στενό συγγενικό κύκλο ώστε να διαλευκάνουν την υπόθεση σχετικά με την εξαφάνιση της Alicia ξεσκεπάζοντας τα μυστικά της οικογένειας Vega!
Αγωνία, ένταση και περίπλοκες οικογενειακές σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο στη σειρά που δημιούργησε ηSilviaQuer (σκηνοθέτης) και ο σεναριογράφος SanchezCabezudo, που στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί για την επιτυχημένη σειρά σειρά «GrandHotel». Ο γοητευτικός YonGonzales και ο μυστήριος PedroAlonso στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, αποδεικνύουν γιατί οι καλοί ηθοποιοί έχουν στρέψει την καριέρα τους σε σειρές. Μοναδικές ερμηνείες κρατούν την ανάσα του θεατή, σε μία σειρά που δεν αποτελεί κακέκτυπο καμίας άλλης. «Ευτυχώς, σε αντίθεση με το χαρακτήρα μου στη σειρά δεν έπρεπε να κάνω τίποτα σε κατάσταση απόγνωσης, για να επιτύχω» ομολογεί ο 28χρονος YonGonzales λίγο πριν τον δούμε στη μικρή οθόνη ως το θαρραλέο μυστικό πράκτορα που προσπαθεί να λύσει την υπόθεση, προϊδεάζοντάς μας για τις μεθόδους που χρησιμοποιεί ως Victor.


Φτάνει η ώρα του «Blindspot». Μια γυναίκα ξυπνά γυμνή μέσα σε ένα σάκο στη μέση της TimesSquare με το σώμα της καλυμμένο από τατουάζ. Η ίδια δε θυμάται τίποτα, ενώ η ανακάλυψή της, αποτελεί ένα τεράστιο μυστήριο, που προκαλεί αμέσως την προσοχή του FBI, καθώς κάθε τατουάζ είναι μέρος ενός πολύπλοκου παζλ και αντιστοιχεί σε κάποια εγκληματική ενέργεια. Ο πράκτορας KurtWeller θα προσπαθήσει να λύσει την υπόθεση, καθώς ένα από τα τατουάζ στην πλάτη γράφει το όνομά του. Η βασική ιδέα της είναι πρωτότυπη και ιντριγκάρει την περιέργεια του θεατή, ενώ είναι αποδεδειγμένο πως όταν υπάρχει μια καλή αρχική ιδέα αρκεί για να μας κάνει να αποκτήσουμε εξάρτηση με μια σειρά.
Σημειώστε πως το κάθε επεισόδιο ασχολείται μεμονωμένα με κάποιο από τα τατουάζ της γυμνής κοπέλας, ένα κάθε φορά. Ένας γρίφος κρύβεται πίσω από κάθε τατουάζ, έτσι ουσιαστικά, κάθε ένα από αυτά κρύβει στοιχεία για να ξεδιπλωθεί ένα αυτοτελές επεισόδιο.


Αινιγματική πλοκή, δράση, μυστήριο, ανατροπές και η σαγηνευτική Jaimie Alexander θα σας πάρουν τα μυαλά. Δίπλα της ο SullivanStapleton που, μεταξύ μας, είναι αδύνατο να μην αντιληφθείτε τη χημεία που τους δένει. Προσέξτε μην «κολλήσετε», αν και είναι μάλλον απίθανο.


Με το «Blindspot», οι φαν του θρυλικού Memento θα βρουν το «γιατρικό» τους με ένα αντίδοτο δυνατού μυστηρίου, αφού οι δημιουργοί MartinGero (The L.A. Complex, Stargate: Atlantis) και GregBerlanti (Arrow, TheFlash) μας προδιαθέτουν για μία υπερπαραγωγή, δεδομένης της εμπειρίας τους σε εξίσου «δυνατές» σειρές. Εξάλλου, πρόκειται αδιαμφισβήτητα για μια πολύ καλή παραγωγή, που δίνει έμφαση στη δράση και τα εφέ και θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.


Οι νέες σειρές μυστηρίου, θα σας καθηλώσουν, στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD. Και με τον αποκωδικοποιητή Nova Box+ θα μπορείτε να τις απολαύσετε, όποτε εσείς θέλετε και όπου και αν βρίσκεστε!


Η καταπληκτική σειρά Gotham έρχεται με το δεύτερο κύκλο της, να μας μυήσει ακόμη πιο βαθιά στην πόλη όπου «γεννήθηκε» ο Μπάτμαν. Η σάπια κοινωνία της Gotham δημιούργησε την ανάγκη των απλών ανθρώπων να πιστέψουν σε κάτι, ενώ ο σκοτεινός ιππότης και η παρέα του απέκτησαν λόγο ύπαρξης σε μια σκοτεινή ατμόσφαιρα, με αδιέξοδα και δύσβατα μονοπάτια.


Η σειρά «Gotham II»διηγείται την πορεία του Τζέιμς Γκόρντον από νεοσύλλεκτος ντετέκτιβ στη GothamCity σε Αρχηγό της Αστυνομίας. Το όνειρο του Γκόρντον είναι να δει την αγαπημένη του πόλη ελεύθερη από τους εγκληματίες και «αγνή», όπως τη θυμάται από τα παιδικά του χρόνια. Στο 2ο κύκλο, το απόλυτο χάος επικρατεί στους δρόμους της σκοτεινής πόλης,περιπλανηθείτε σε αυτή τη βυθισμένη στην παρανομία πόλη, παρέα με το γενναίο αστυνομικό Τζέιμς Γκόρντον και μην ξεχνάτε πως αυτή η διεφθαρμένη πόλη, με τους ήρωες αλλά και τους κακοποιούς της έχει αποδείξει περίτρανα ότι μπορεί να στοιχειώσει τα βράδια μας.Το νήμα ξετυλίγεται και γνωστοποιείται το παρελθόν καλών και κακών, με μία τραγωδία να στοιχειώνει τον καθέναν από αυτούς. Ένα flashback στις ζωές τους και σε όλα όσα έγραψαν τη μοίρα τους.
Ταλέντο και αφοσίωση χαρακτηρίζουν τους μοναδικούς ηθοποιούς πως αισθάνονται πως δεν παράγουν ακόμη μία σειρά, αλλά ένα έργο, αφήνουν μια παρακαταθήκη. Ο Μπάτμαν έχει μεγαλώσει γενιές και εκείνοι υπογράφουν τον πρόλογο.
Καθηλωτικό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, το «BlackSails» είναι εδώ για να ικανοποιήσει τους φαν των πειρατών. Εξαιρετική πειρατική σειρά, με τη βία, το δράμα και τα παιχνίδια εξουσίας σε πρώτο πλάνο, ενώ δεν λείπουν αλκοόλ, θησαυροί και -φυσικά- αιματοχυσία.Η σειρά αποτελεί prequel του βιβλίου TreasureIsland, του Σκωτσέζου συγγραφέα RobertLuisStevenson, αφού τοποθετείται 20 χρόνια πριν το βιβλίο, και έρχεται να μας θυμίσει πώς βλέπουμε τους πειρατές στην σύγχρονη εποχή, καθώς και τη βάρβαρη πλευρά τους.


Η πλοκή συγκεντρώνεται στην καταδίωξη της ισπανικής γαλέρας που μετέφερε τον θησαυρό UrcadeLima, ενώ πραγματικά αξιοσημείωτο είναι ότι πραγματικά πρόσωπα πειρατών παρουσιάζονται στη σειρά, όπως οι AnneBonny, ΒenjaminHornigold, CharlesVane και NedLow.
Η σειρά δημιουργήθηκε από τους Jonathan E. Steinberg και RobertLevine, ενώ χαρακτηριστικό των υψηλών προδιαγραφών της είναι πως χρειάστηκαν πάνω από 300 εργαζόμενοι για να χτιστεί ένα μόνο πλοίο.
Υπέροχα κοστούμια, πειρατικά πλοία, και ένα μαγικό τιρκουάζ της τροπικής παραλίας του Nassau στις Μπαχάμες, που άλλοτε, σε σκοτεινές μέρες, φιλοξενούσε διαβόητους πειρατές και αιματηρές ναυμαχίες, αποτελούν το άκρως εθιστικό πλαίσιο για να «κολλήσουμε» στους δέκτες μας.
Ο πιο «ζεστός» χειμώνας είναι ο φετινός, αφού θα έχετε παρέα τα κανάλια Novacinema με σειρές που θα ανεβάσουν τον πυρετό της αγωνίας στα ύψη! Μυστήριο, αγωνία και αδρεναλίνη έρχονται να μας μυήσουν σε ρόλο ντετέκτιβ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved