Exodos

«Μαμά από το Πουθενά» και φύγαμε για σινεμά

Gossip-tv Team

Τέσσερα χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του «Θεέ μου, τι σου Κάναμε;», ο Κριστιάν Κλαβιέ επιστρέφει ως… μπερδεμένος μπαμπάς και σκορπά το γέλιο!

Αν υπάρχει κάτι που οι Γάλλοι ξέρουν να κάνουν καλά, αυτό είναι οι καλοκαιρινές κωμωδίες. Εκείνες που ταιριάζουν «γάντι» στα θερινά σινεμά της πόλης και που βλέπονται παρέα με λαχταριστά ποπ-κορν, κρύο αναψυκτικό και καλή συντροφιά. Φέτος, η απόλυτη γαλλική κωμωδία έρχεται με ένα καστ… δυναμίτη - πώς αλλιώς θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τον λατρεμένο Κριστιάν Κλαβιέ που μας έκανε να ξεκαρδιστούμε ως Αστερίξ αλλά και στο «Θεέ μου, τι σου κάναμε;» που έσπασε τα ταμεία;

Στο «Μαμά από το Πουθενά» ο Αντρέ και η Λοράνς Πριού, ένα ζευγάρι αστών που ζουν στα προάστια του Παρισιού, μπλέκονται σε μια σειρά από εξωφρενικές καταστάσεις όταν εμφανίζεται μπροστά τους «από το πουθενά» ένας νεαρός, κωφάλαλος άνδρας που τους συστήνεται ως… γιος τους! Όμως, ο κύριος και η κυρία Πριού δεν έκαναν ποτέ παιδιά - ή τουλάχιστον δεν θυμούνται κάτι τέτοιο. Κι όσο ο Αντρέ επιμένει πως δεν έχει κάνει καμιά «λαδιά» στο παρελθόν, τόσο το μητρικό ένστικτο της Λοράνς δυναμώνει! Όταν μάλιστα ο φερόμενος ως γιος τους θα φέρει στο σπίτι την τυφλή, έγκυο σύντροφό του για να τους τη γνωρίσει, τότε η υπόθεση θα πάρει απίστευτη τροπή, με τον Κριστιάν Κλαβιέ κυριολεκτικά να «τα χάνει» με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα!

Η ταινία δεν ήταν μια τυχαία επιλογή για τον σκηνοθέτη Σεμπαστιάν Τιερί (που κρατά τον ρόλο του κωφάλαλου γιου) καθώς βασίστηκε σε τεράστια θεατρική επιτυχία. Για τη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη, ο Τιερί δεν αρκέστηκε σε τίποτα λιγότερο από ένα απίθανο καστ: τον χαρισματικό κωμικό Κριστιάν Κλαβιέ, την υπέροχη κυρία του γαλλικού σινεμά Κατρίν Φρο και την ταλαντούχα Πασκάλ Αρμπιγιό που υποδύεται με απίστευτα αστείο τρόπο την τυφλή αρραβωνιαστικιά, ενώ συνυπογράφει και το σενάριο μαζί με τον σκηνοθέτη.

«Μαμά από το Πουθενά»: μια ταινία όπου οι τραγελαφικές καταστάσεις εναλλάσσονται με δυνατές στιγμές συγκίνησης - γι’ αυτό, απόψε το βράδυ, μην κάθεστε σπίτι… Πάρτε παρέα και φύγαμε για σίνεμα!

Στους κινηματογράφους από την ODEON
Δείτε το τρέιλερ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved