Exodos

H Ελένη Ράντου στη συν. Τύπου του Τζάσμιν: «Αν έρθει στην πρεμιέρα ο Allen θα πάθουμε έμφραγμα όλοι»

Η Ελένη Ράντου συναντά τη Τζάσμιν του Γούντυ Άλεν και εξασφαλίζει τα αποκλειστικά δικαιώματα της θεατρικής διασκευής του οσκαρικού αριστουργήματος.

Το gossip-tv.gr βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου της παράστασης που ανεβαίνει σε παγκόσμια πρώτη από 1η Νοεμβρίου στο Θέατρο Διάνα σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή και εξασφάλισε πλάνα και δηλώσεις των συντελεστών.
Αυτό που διαπιστώσαμε είναι πως όλοι οι ηθοποιοί έχουν αγαπήσει τον ρόλο τους αλλά και το έργο και μίλησαν με ιδιαίτερη τρυφερότητα για τη δουλειά αυτή.


«Έκανα δοκιμές, έψαχνα τον τρόπο που η αφήγηση θα γίνει θεατρική, προσπαθούσα να μπω στο μυαλό αυτής της γυναίκας (Τζάσμιν)… μέχρι που φέτος το πήρα απόφαση. Στρώθηκα να το τελειώσω με τον συνεργάτη μου, τον Βαγγέλη Χατζηνικολάου, κι αυτό άρχισε να μου φανερώνεται και να τρέχει σα νερό από πηγή. Σε έναν μήνα είχε τελειώσει το πρώτο draft. Μου αποκαλύφθηκαν σιγά – σιγά όλοι οι χαρακτήρες της ιστορίας και συνδέθηκα τόσο μαζί τους, που όταν τελειώναμε το βράδυ τη δουλειά με τον Βαγγέλη, του έλεγα… μην κλείνεις το λάπτοπ, ασ’ τους ν’αναπνεύσουν… Στέλνω το πρώτο draft στον Σταμάτη Φασουλή. Με παίρνει πίσω σε δύο ώρες. Είναι αριστούργημα. Προχώρα. Τέλος Απριλίου παίρνω και τη θετική απάντηση ότι ο Γούντυ Άλλεν δίνει το οκ να γίνει σε παγκόσμια πρώτη θεατρική διασκευή στην ταινία του. Ζητάει να διαβάσει τη διασκευή! Στα ελληνικά!», εξηγεί η Ελένη Ράντου.

Στην ερώτηση αν ο Γούντι Άλεν θα έρθει στην πρεμιέρα της παράστασης η ηθοποιός απάντησε: «Του έχουμε στείλει πρόσκληση και περιμένουμε απάντηση. Μας ρώτησε μόνο πότε ξεκινάμε και γενικές λεπτομέρειες για την παράσταση», συμπληρώνοντας: «Αν έρθει στην πρεμιέρα θα πάθουμε έμφραγμα όλοι»…

Λίγα λόγια για το έργο...
Η υπόθεση αφορά σε μια πλούσια χρεωκοπημένη Νεοϋορκέζα, τη Τζάσμιν (Ελένη Ράντου), η οποία μετά τη διάλυση του γάμου της και την οικονομική καταστροφή του άντρα της Αλ (Μάξιμος Μουμούρης) προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της από την αρχή. Αναγκάζεται, άφραγκη πλέον, να μετακομίσει στην αδερφή της Τζίντζερ (Γαλήνη Χατζηπασχάλη) σε μια λαϊκή συνοικία του Σαν Φρανσίσκο, τη στιγμή που η αδερφή της ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Τσίλυ (Παντελή Δεντάκη). Η απέχθεια της Τζάσμιν προς τον Τσίλυ είναι κεραυνοβόλα και οι συγκρούσεις ανάμεσά τους πυροδοτούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Στην προσπάθεια της Τζάσμιν να επαναπροσδιορίσει τη ζωή της, σ’ ένα εχθρικό περιβάλλον, το παρελθόν στοιχειώνει το παρόν με απρόβλεπτες συνέπειες.

Το σενάριο του Γούντυ Άλλεν στηριγμένο σε μια άλλη εκδοχή του Λεωφορείο ο Πόθος, περιγράφει με μοναδικά κωμικοτραγικό τρόπο το οδοιπορικό της πτώσης και την τραυματική εμπειρία της απώλειας, αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Τετάρτη: 19:30
Πέμπτη: 20:00
Παρασκευή: 21:00
Σάββατο: 21:00
Κυριακή: 19:00

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved