Exodos

Αποκλειστικό βίντεο: Πασχάλης-Αργυράκη τραγουδούν και χορεύουν το "Μάθημα Σολφέζ" όπως το 1977!

Gossip-tv Team

Πώς θα σας φαινόταν αν πηγαίνοντας στο θέατρο Άλσος για να απολαύσετε τον Πασχάλη εμφανιζόταν ως έκπληξη στη σκηνή η Μπέσσυ Αργυράκη και μαζί χόρευαν και τραγουδούσαν το "Μάθημα Σολφέζ" όπως το 1977 στη Eurovision;

Εμείς πάντως ξετρελαθήκαμε που τους είδαμε επί σκηνής να ερμηνεύουν το τραγούδι που έφερε την πρώτη καλύτερη θέση στον ευρωπαϊκό θεσμό για τη χώρα μας πριν από μερικά βράδια.

Σε μία πολύ ζεστή βραδιά, με πολύ κέφι και καλή διάθεση, ο Πασχάλης χάρισε στο κοινό του στο θέατρο Άλσος μία μοναδική συναυλία η οποία αποδείχτηκε ότι έκρυβε πολλές εκπλήξεις.

Πάντως, ο Πασχάλης έτσι και αλλιώς είχε ετοιμάσει μία υπέροχη μουσική βραδιά, έχοντας καλέσει τους πολύ καλούς του φίλους Θάνο Καλλίρη και Σοφία Αρβανίτη αλλά και τον Γιάννης Γιοκαρίνης ενώ στα dexx ήταν η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Τη μοναδική συναυλία παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Σάββας Πούμπουρας με τη σύζυγό του.

Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη βραδιά αλλά και το βίντεο παραπάνω με τον Πασχάλη και την Μπέσσυ Αργυράκη να χορεύουν και να τραγουδούν το "Μάθημα Σολφέζ" όπως ακριβώς το είχαν παρουσιάσει το 1977 στη σκηνή της Eurovision.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved