Exodos

Happening με Βρεττό στο θέατρο Άλσος! Πήγε στις Melisses με τη σύντροφό του και βρέθηκε στη σκηνή!

Σπάνια έχει κανείς την τύχη να πηγαίνει σε μία συναυλία και εκτός από τον αγαπημένο του καλλιτέχνη να κρύβεται και ως bonus στη βραδιά η εμφάνιση ακόμη ενός αγαπημένου τραγουδιστή επί σκηνής. 

Κάτι ανάλογο συνέβη και στην πρόσφατη συναυλία των Μελισσών στο θέατρο Άλσος που ήταν κατάμεστο από κόσμο για να απολαύσει τις επιτυχίες τους και τον Χρήστο Μάστορα επί σκηνής.

Ο Ηλίας Βρεττός με τη σύντροφό του βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των καθισμάτων για να διασκεδάσει με τον συνάδελφό του όταν εκείνος τον φώναξε επί σκηνής για να τραγουδήσει. Και φυσικά εκείνος δέχτηκε με πολύ μεγάλη χαρά.

Ο Ηλίας Βρεττός ερμήνευσε το "Φώναξέ με", μία από τις τελευταίες μεγάλες επιτυχίες του και έκανε το κοινό να τραγουδήσει μαζί του.

Ακολούθησαν και κοινές ερμηνείες τους που ξεσήκωσαν το κοινό το οποίο βέβαια στο τέλος χάρισε το πιο ζεστό του χειροκρότημα στους δύο καλλιτέχνες.

Να θυμίσουμε ότι οι Melisses and Friends θα συνεχίσουν τις εμφανίσεις τους στο θέατρο Άλσος απόψε (25/9) και αύριο (26/9) μετά τις πολύ επιτυχημένες συναυλίες τους το φετινό καλοκαίρι στον συγκεκριμένο χώρο.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο με την ερμηνεία του Ηλία Βρεττού παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved