Exodos

Θέατρο Άλσος: Ο Μαραντίνης βρέθηκε στη συναυλία των Μελισσών και μοίραζε... σφηνάκια!

Στο θέατρο Άλσος έγιναν πολλά χθες το βράδυ (24/9) στη συναυλία που έδωσε το γκρουπ Melisses και ανάμεσα στα υπέροχα happenings ήταν και η εμφάνιση στη σκηνή του Θοδωρή Μαραντίνη

Ο γνωστός καλλιτέχνης, ήταν ανάμεσα στο κοινό και παρακολουθούσε τη συναυλία όταν ο καλός του φίλος Χρήστος Μάστορας του πρόσφερε από σκηνής ένα σφηνάκι.

Κρατούσε στα χέρια του έναν δίσκο και όταν τον πλησίασε ο Θοδωρής Μαραντίνης και τον άρπαξε ζητώντας μάλιστα να τον βοηθήσει να ανέβει πάνω στην σκηνή.

Ο Μάστορας δεν περίμενε ότι θα πάρει τον δίσκο με τα σφηνάκια και θα αρχίσει να τα μοιράζει στους μουσικούς και τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ.

Μάλιστα, όταν ο Μαραντίνης τελείωσε τη διανομή των... σφηνακίων, άρπαξε και το μικρόφωνο και άρχισε να λέει ρυθμικά: "Η πιο καλή... γκαρσόνα είμαι εγώ" κάνοντας το κοινό να γελάσει με την ψυχή του.

Να θυμίσουμε ότι οι Melisses and Friends θα συνεχίσουν τις εμφανίσεις τους στο θέατρο Άλσος απόψε (25/9) και αύριο (26/9) μετά τις πολύ επιτυχημένες συναυλίες τους το φετινό καλοκαίρι στον συγκεκριμένο χώρο.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο από τη στιγμή που ο Θοδωρής Μαραντίνης ανεβαίνει στη σκηνή και μοιράζει σφηνάκια:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved