Exodos

Διονύσης Σχοινάς - Ήβη Αδάμου: Η συνεργασία on stage, το live clubbing και το τραγούδι του Stavento!

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Ήβη Αδάμου φέτος ετοιμάζουν το πιο ανατρεπτικό σχήμα της νυχτερινής Αθήνας αφού σκοπεύουν να πάνε το live clubbing σε... άλλο level!

Αυτό τουλάχιστον υποσχέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν ενόψει της αυριανής πρεμιέρας τους στο Box.

«Είναι μεγάλη μου χαρά που είμαι μέλος σε αυτή την ομάδα γιατί δώδεκα χρόνια τώρα ήταν οι αντίπαλοί μου. Γιατί είναι ωραίο το live clubbing που κάνουμε όλοι εμείς μαζί. Καινούργια οικογένεια, καινούργια όνειρα. Και έχω δίπλα μου ένα πλάσμα που θεωρώ υπεραλαντούχο και είμαι σίγουρος ότι σε πέντε θα είναι τελείως σε άλλο επίπεδο γιατί δουλεύει πολύ αυτή η κοπέλα και θα ανταμειφθεί γι’ αυτό που κάνει. Και χαίρομαι πάρα πολύ που ο σύζυγος (σ.σ. Μιχάλης Κουινέλης) μού έδωσε ένα τραγούδι πολύ διαφορετικό από αυτά που έχω πει μέχρι τώρα. Θα το ακούσετε και νομίζω ότι θα σας αρέσει» είπε αρχικά ο Διονύσης Σχοινάς ο οποίος δείχνει αποφασισμένος φέτος να κάνει το κέφι να χτυπάει... κόκκινο!

Τον ίδιο σκοπό όμως έχει και η Ήβη Αδάμου η οποία επίσης μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον Διονύση Σχοινά. Συγκεκριμένα είπε:

«Να σας ευχαριστήσω και εγώ που είστε εδώ μαζί μας. Θεωρώ αυτή τη συνεργασία πάρα πολύ ξεχωριστή και για το μαγαζί, και για τη συνεργασία με τον Διονύση και όλη αυτή την ομάδα που τον περικυκλώνει. Σ’ αγαπώ πάρα πολύ Διονύση μου γιατί είσαι άνθρωπος με Α κεφαλαίο και είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχουμε τέτοιους ανθρώπους στον χώρο μας. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα είμαστε εδώ μαζί. Και θα κάνουμε αυτό το κουτί (BOX) να βγάλει πολλή μουσική και πολλή ενέργεια. Και θέλω αυτή την ενέργεια ο κόσμος να την εκλάβει και να τη μεταφράσει σε χορό, τραγούδι, καλοπέραση και είμαστε εδώ γι’ αυτό. Οπότε καλή μας αρχή…»

Δείτε το βίντεο με όσα είπαν οι δύο καλλιτέχνες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved