Τα top ανδρικά gadgets για το μπάνιο σας!
Gadgets

Τα top ανδρικά gadgets για το μπάνιο σας!

Δείτε τα καλύτερα ανδρικά gadgets που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας άνδρας στον χώρο όπου ακόμα και ο βασιλιάς πηγαίνει μόνος του! Μην ξεχνάτε άλλωστε... οι άνδρες μένουν πάντα παιδιά.

Κάντο όπως ο Πλούταρχος!

Πάντοτε το «ψώνιο» σας ήταν να τραγουδάτε στο μπάνιο αλλά δεν είχατε μικρόφωνο; Μην ανησυχείτε πια, γιατί ήρθε για εσάς το σφουγγάρι μικρόφωνο!

Ξύρισμα... ακριβείας!

Όσοι από εσάς θαυμάζετε τα καλοσχηματισμένα μούσια των άλλων, αλλά όποτε προσπαθείτε, καταλήγετε είτε με στραβό μούσι είτε με «τρύπες», ήρθε το gadget που θα σας σώσει: Τοποθετείται εύκολα και προσαρμόζεται στο πρόσωπό σας, ανάλογα με το σχήμα που επιθυμείτε να δώσετε στο μούσι σας.

Ψάρεμα τουαλέτας: Παιχνίδι-χωρίς-κανένα-νόημα

Αν συνηθίζετε να περνάτε αρκετό χρόνο στην τουαλέτα και έχετε βαρεθεί τα παραδοσιακά περιοδικά, ήρθε το ψάρεμα τουαλέτας. Η συσκευασία περιέχει ένα καλάμι ψαρέματος, 4 ψαράκια και μια γυάλα για νερό. Σε περίπτωση που δεν είστε λάτρης του ψαρέματος, έχετε και την εναλλακτική του golf.

Πετσέτα για-να-μην-έρθουν-τα-πάνω-κάτω

Το κατάλληλο gadget για όσους θέλουν να γνωρίζουν που ακριβώς ακουμπούσε την προηγούμενη φορά που έκαναν μπάνιο η πετσέτα τους. Πηγή: showtime-cy

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved