Νέο smartphone από την Sony
Gadgets

Νέο smartphone από την Sony

Το Xperia™ Z smartphone σε συνδυασμό με την απίστευτη εμπειρία των ταχυτήτων του δικτύου 4G της COSMOTE,

είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά δημοσιογράφοι και κοινό σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τη Sony Mobile και την COSMOTE στο νέο πρότυπο κατάστημα της COSMOTE στην Πανεπιστημίου (στοά Πεσμαζόγλου).

Το κοινό είχε τη δυνατότητα για μια hands on δοκιμή στο superphone που συγκεντρώνει όλη την τεχνογνωσία της Sony από όλες τις προϊοντικές της κατηγορίες και κυκλοφορεί από σήμερα στην ελληνική αγορά. Το Xperia™ Z, διαθέτει μοναδικό design από premium υλικά ενώ είναι το πιο λεπτό 5-ιντσο smartphone στον κόσμο*. Η οθόνη του με Mobile Bravia Engine 2 είναι επίσης η πιο ευκρινής οθόνη 5'' που κυκλοφορεί ενώ είναι και το πρώτο smartphone με φακό για HDR video*. Και όλα αυτά συνδυασμένα με τον υψηλότερο βαθμό αντοχής στο νερό και τη σκόνη που το κοινό είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει από κοντά*.

Όλα τα παραπάνω, ο τετραπύρηνος επεξεργαστής, η υποστήριξη LTE σε συνδυασμό με το δίκτυο 4G από την COSMOTE, βελτιώνουν σημαντικά την εμπειρία των χρηστών, παρέχοντας πολλαπλάσιες ταχύτητες πλοήγησης στο διαδίκτυο, χρήση προηγμένων multimedia εφαρμογών όπως HD Streaming και HD Video-Conferencing, αλλά και αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων.

Βασικός οικοδεσπότης και συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Παναγιώτης Χατζηδάκης, ο οποίος παρουσίασε τις δυνατότητες του Xperia™ Z μέσα από τη δική του γνωριμία με το τηλέφωνο. Τη σημασία που κατέχει η τεχνολογία στη ζωή μας απέδωσαν με το δικό τους τρόπο: ο κ. Δημήτρης Καλαβρός, curator του TEDxAthens & συνιδρυτής της νέας υπηρεσίας Nest Media και ο κ. Σταύρος Μεσσίνης, συνιδρυτής του Co-Lab Athens.

«To 2013 θα είναι η χρονιά της Sony Mobile. To Xperia™ Z smartphone κέρδισε ήδη πολλά βραβεία από την ώρα που ανακοινώθηκε ενώ μόλις τώρα αρχίζει η κυκλοφορία του και έχει ήδη τρομερά θετική ανταπόκριση στις χώρες που εμφανίστηκε. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς που η COSMOTE βρίσκεται στο πλευρό μας χαρίζοντας την εμπειρία 4G στους χρήστες του Xperia™ Z»,
δήλωσε ο κ. Αντώνης Μπαρούνας, Vice President CU Mediterranean, της Sony Mobile.

Από την πλευρά του ο κ. Δημήτρης Κουτσώνας, Director Mobile Data, Internet Services & Terminals, της COSMOTE τόνισε χαρακτηριστικά: «Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών επικοινωνίας που παρέχουμε στο κοινό. Αυτό αποδεικνύει και η εκτεταμένη κάλυψη του δικτύου 4ης γενιάς που πρώτη η COSMOTE έφερε στην Ελλάδα, και που σε συνδυασμό με μια υψηλού σχεδιασμού και τεχνολογίας συσκευή, όπως το Xperia™ Z, απογειώνει την εμπειρία των πελατών μας».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι την τηλεοπτική καμπάνια της Sony Mobile. Πρόκειται για την πιο φιλόδοξη καμπάνια που έχει γίνει για το brand Xperia™ και θυμίζει στους καταναλωτές τα πιο σημαντικά προϊόντα της Sony που έγιναν σημεία αναφοράς, καταλήγοντας στο νέο Xperia™ Z smartphone.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved