Η selfie Ουγγαρέζου-Τσολάκη
Gadgets

Η selfie Ουγγαρέζου-Τσολάκη

Ουγγαρέζος-Τσολάκη, συναντήθηκαν σε εκδήλωση και βγάλανε και μια… selfie. 

Οι δυο παρουσιαστές βρέθηκαν σε εκδήλωση παρουσίασης smartphones.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στο ειδικά διαμορφωμένο Stage “P8 - Έκρηξη Δημιουργικότητας”, στο The Mall Athens. Λαμπερά πρόσωπα και VIP προσκεκλημένοι από τον κόσμο της showbiz, των Media, της μόδας, της τέχνης αλλά και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, βρέθηκαν στον χώρο παρουσίασης και απόλαυσαν την επαναστατική εμπειρία χρήσης των συσκευών νέας γενιάς Huawei P8 & P8 lite, μεταξύ αυτών ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Νίκος Αναδιώτης, η Δέσποινα Καμπούρη, η Ελένη Τσολάκη, η Λάουρα Νάργες και πολλοί ακόμα.

Οι καλεσμένοι γνώρισαν από κοντά τις συσκευές και διασκέδασαν με την εντυπωσιακή interactive εμπειρία του P8 Light Painting Μode! Στη «μυστηριακή» ατμόσφαιρα του dark booth του Stage, celebrities και κοινό είχαν την ευκαιρία να απογειώσουν τη δημιουργικότητά τους και να γίνουν light painting artists, ζωγραφίζοντας με μοναδικό εργαλείο το φως και τη σχεδόν επαγγελματική κάμερα του P8!

Οι μοναδικές light painting photoς έγιναν αμέσως shared στα Social Media, καθώς και οι δεκάδες όμορφες selfies που με τη χρήση του εκπληκτικού Beauty Mode, ανέδειξαν τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά των προσώπων των users.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved