Χαλαμανδάρη: To ταξίδι ζωής στην Ταϋλάνδη της Ελληνίδας δημοσιογράφου, σύζυγο Ισπανού γαλαζοαίματου!
Lifestyle

Χαλαμανδάρη: To ταξίδι ζωής στην Ταϋλάνδη της Ελληνίδας δημοσιογράφου, σύζυγο Ισπανού γαλαζοαίματου!

∆ιέσχισε ζούγκλες και ποτάµια µε ελέφαντα, έκανε νυχτερινά σαφάρι, συνάντησε στα βουνά της Ταιλάνδης αποµονωµένες φυλές και γνώρισε τους πιο χαρισµατικούς πνευµατικούς ανθρώπους µέσα σε εντυπωσιακούς βουδιστικούς ναούς.

Η Ελληνίδα δηµοσιογράφος Νάντια Χαλαμανδάρη, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει συνηθίσει να βλέπει τη ζωή της... στα πρωτοσέλιδα, λόγω του γάµου της µε τον πρίγκιπα Φερνάντο Γκόµεζ Αθέµπο Μπορµπόν, πρώτο εξάδελφο του βασιλιά Φελίπε Ντε Μπορµπόν της Ισπανίας, ήταν καλεσµένη µαζί µε τον αδελφό τού Φερνάντο, Μπρούνο, στο 5ο ∆ιεθνές Συνέδριο για τον αυτισµό ΙΑΙΜ 2018, στην πόλη Τσιάνγκ Μάι της βόρειας Ταϊλάνδης. Ο Μπρούνο είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιηµένος σε θέµατα αυτισµού των παιδιών σε διεθνές επίπεδο, ενώ στηρίζει και το σωµατείο «Monaco Against Autism» µαζί µε τον πρίγκιπα Αλβέρτο και την πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό. Ο Μπρούνο, όµως, για οικογενειακούς λόγους αναγκάστηκε να ακυρώσει το ταξίδι του την τελευταία στιγµή κι έτσι η Νάντια εκπροσώπησε επάξια και τους δύο στο διεθνές συνέδριο. Με αφορµή αυτό το ταξίδι, η Ν. Χαλαµανδάρη θέλησε να συνδυάσει το τερπνόν µετά του ωφελίµου και έτσι στον ελεύθερο χρόνο της βίωσε εµπειρίες που δεν είχε ξαναζήσει, όπως το νυχτερινό σαφάρι και το «µπαµπού ράφτινγκ» στους ποταµούς στα βόρεια της χώρας.
Μία άλλη ξεχωριστή εµπειρία, επίσης, ήταν όταν η Νάντια γνώρισε από κοντά τις γυναίκες της φυλής των Χιλ, που ξεχωρίζουν για τον µακρύ και γεµάτο µε πολύχρωµους κολιέδες λαιµό τους, στις οποίες η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης αρνείται να δώσει υπηκοότητα, αναγκάζοντάς τες να ζουν αποµονωµένες µε τα παιδιά τους στα βουνά στο βόρειο µέρος της χώρας.
Ιδιαίτερα διασκεδαστική για την ίδια ήταν η βόλτα πάνω σε ελέφαντες, µε τους οποίους διέσχισε δάση και ποταµούς της ασιατικής χώρας, ενώ τους παρακολούθησε να παίζουν... ποδόσφαιρο ή να... ζωγραφίζουν! Φυσικά, µετά από τις τόσο έντονες και ξεχωριστές στιγµές που έζησε, ήταν αδύνατον να µη µοιραστεί µε τους διαδικτυακούς της φίλους µέσω Instagram φωτογραφικά στιγµιότυπα από αυτό το ταξίδι ζωής. Προτεραιότητα ο µικρός Νικόλας Οσο όµορφο και αν ήταν το συγκεκριµένο ταξίδι, καµία απόδραση, κοντινή ή µακρινή, δεν µπορεί να συγκριθεί µε ένα άλλο ταξίδι που τη στιγµάτισε και της άλλαξε για πάντα τη ζωή. Ηταν πριν από τέσσερα χρόνια στη Μαγιόρκα, όταν γνώρισε και ερωτεύτηκε τον σύζυγό της. Από τότε η Ελληνίδα δηµοσιογράφος, η οποία δραστηριοποιείται στην οικογενειακή επιχείρηση (κατασκευαστική εταιρεία µε έδρα την Αθήνα) αλλά και στις παραγωγές ψηφιακών µέσων που είναι και η βασική απασχόλησή της στην Ελλάδα, µοιράζει τον χρόνο της ανάµεσα σε Αθήνα και Μαδρίτη όπου ζει µόνιµα ο σύζυγός της. Τα... δύσκολα για τη Νάντια Χαλαµανδάρη θα ξεκινήσουν όταν ο δύο ετών γιος του ζευγαριού, ο Νικόλαος Γκόµεζ Αθέµπο Μπορµπόν, θα πάει στο νηπιαγωγείο, οπότε και θα πρέπει η ίδια να εγκατασταθεί µόνιµα στην Ισπανία. Η Νάντια δεν αφήνει ποτέ µόνο τον µικρό Νικόλα, εκτός κι αν πρόκειται για ανειληµµένες υποχρεώσεις, όπως ήταν και ο λόγος του ταξιδιού της στην Ταϊλάνδη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved