Μέσα στο «παλάτι» του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ στη Νέα Υόρκη
Lifestyle

Μέσα στο «παλάτι» του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ στη Νέα Υόρκη

Ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος και η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ διαθέτουν πολυτελείς κατοικίες σε διάφορα μέρη του κόσμου, όμως η «βάση» τους είναι στη Νέα Υόρκη.

Λόγω των δύο μεγαλύτερων παιδιών τους, της Μαρίας-Ολυμπίας και του Κωνσταντίνου Αλέξιου που σπουδάζουν στην Αμερικανική μεγαλούπολη, παρ’ όλο που έμεναν ως οικογένεια στο Τσέλσι του Λονδίνου, αποφάσισαν να εγκατασταθούν εκεί.

Η έπαυλή τους στη Μεγάλη Βρετανία πάντως, η οποία βρίσκεται σε ένα από τα ακριβότερα προάστια του Λονδίνου, κοστίζει 2,4 εκατομμύρια λίρες. Εκτός από το συγκεκριμένο ακίνητο όμως, το ζευγάρι διαθέτει εξοχική κατοικία στις Μπαχάμες αλλά και ένα κτήμα όπως και ένα όμορφο καταφύγιο στην εξοχή, στα καταπράσινα Cotswolds, μία καθαρόαιμη αγγλική επαρχία στην κεντρική Βρετανία.

Το ζευγάρι μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Νέα Υόρκη. Στο Big Apple, όπως πολλοί χαρακτηρίζουν την Αμερικανική μεγαλούπολη, ζουν με τα παιδιά τους σε ένα υπέροχο διαμέρισμα με καταπληκτική θέα και μοναδική αισθητική στη διακόσμηση.

Εσωτερική ξύλινη σκάλα, μοναδικά χαλιά, υπέροχα μοντέρνα και κλασικά έπιπλα συνθέτουν έναν ξεχωριστό διάκοσμο στα σαλόνια του σπιτιού όπου επικρατούν, το λευκό, το μαύρο και το γκρι χρώμα. Ξεχωριστό «κομμάτι» στο κεντρικό σαλόνι είναι ένα πανάκριβο πιάνο. Δείτε φωτογραφίες μέσα από το «παλάτι» της οικογένειας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved