O εγγονός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έκλεισε τα είκοσι και τα γιόρτασε σε ρυθμούς Halloween
Lifestyle

O εγγονός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έκλεισε τα είκοσι και τα γιόρτασε σε ρυθμούς Halloween

Όμορφος, με καλλιτεχνικές ανησυχίες και μια γοητευτική ηρεμία στο βλέμμα του, καταφέρνει μόλις λίγες ημέρες μετά τα εικοστά γενέθλια του να είναι στη λίστα με τους πιο περιζήτητους γαλαζοαίματους εργένηδες.

Ο λόγος για τον Αλέξιο Γλύξμπουργκ, τον μεγαλύτερο γιο του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ και εγγονό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ο νεαρός Αλέξιος είχε γενέθλια στις 29 Οκτωβρίου και φυσικά έσβησε τα 20 κεράκια του μαζί με αγαπημένα πρόσωπα και την οικογένεια του. Μάλιστα, ο πατέρας του, πρίγκιπας Παύλος, ανήρτησε μια φωτογραφία με τον γιο του να παίζει κιθάρα, γράφοντας «χρόνια πολλά, Κωνσταντίνε, σήμερα γίνεσαι 20».

Ο ίδιος, βέβαια, τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει κάπως το προφίλ του και επιλέγει να μην ανεβάζει φωτογραφίες από τις καθημερινές του στιγμές, καθώς μοιράζεται περισσότερο τα δικά του κλικ. Ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος ή «Τίνο», όπως τον αποκαλούν οι δικοί του, όπως αναφέρει το Secret, πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε τα 20ά γενέθλια του και το πάρτι που διοργάνωσε έκανε μεγάλη αίσθηση.

Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια συνηθίζει να διοργανώνει πάρτι για τα γενέθλια του. Η οικογένεια ήταν σε ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα όλες τις μέρες.

Η αγάπη τους, εξάλλου, για τη διάσημη γιορτή του Halloween είναι γνωστή. Αυτές τις μέρες όλοι τους ντύνονται, μεταμφιέζονται και πάνε σε αποκριάτικα πάρτι. Αντίστοιχο αποκριάτικο πάρτι είχε κάνει στα 18α γενέθλια του ο Κωνσταντίνος και τότε είχε δώσει τον τίτλο «Η ημέρα των νεκρών».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved