Γαλαζοαίματοι γάμοι! Ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου παντρεύεται!
Lifestyle

Γαλαζοαίματοι γάμοι! Ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου παντρεύεται!

Oλο και πιο κοντά στη στιγµή που θα ντυθεί γαµπρός έρχεται ο Φίλιππος, µικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, µιας και ο έρωτάς του για την κόρη του πάµπλουτου επιχειρηµατία Τόµας Φλορ, Νίνα Φλορ, όλο και φουντώνει!

Το ζευγάρι βιώνει την καλύτερη περίοδο της σχέσης τους, που κρατά µόλις λίγους µήνες, όµως, όπως αποδεικνύουν καθηµερινά τα γεγονότα, αυτό το διάστηµα ήταν αρκετό για τους δύο ερωτευµένους να καταλάβουν πως είναι πλασµένοι ο ένας για τον άλλον.

Άλλωστε, ο ανεπίσηµος αρραβώνας τους πριν από λίγο καιρό -είδηση που φιλοξενήθηκε σε όλες τις κοσµικές στήλες εφηµερίδων και περιοδικών στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα- ήταν απλώς η επιβεβαίωση για όλους όσοι συναναστρέφονται το ζευγάρι πως οι δυο τους βιάζονται να ενώσουν τις ζωές τους και να δεσµευτούν για ένα κοινό ευτυχισµένο µέλλον.

Πριν από λίγες εβδοµάδες, µάλιστα, έκαναν από κοινού και την πρώτη επίσηµη δηµόσια εµφάνισή τους, γεγονός που στους κύκλους των «γαλαζοαίµατων» δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση. Βάσει πρωτοκόλλου των βασιλικών οικογενειών, τα µέλη τους πρέπει να έχουν πάρει πρώτα την έγκριση από το παλάτι για τη δηµοσιοποίηση εξελίξεων στην προσωπική τους ζωή, προκειµένου να κάνουν κάποια επίσηµη δηµόσια εµφάνιση.

Γι’ αυτό και η εµφάνιση του πρίγκιπα Φίλιππου στο Λονδίνο, στον γάµο της πριγκίπισσας Ευγενίας, εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ της Αγγλίας, µε τη νέα αγαπηµένη του Νίνα Φλορ, σχολιάστηκε ιδιαίτερα. Ηταν αδύνατον για τον περιζήτητο γοητευτικό «γαλαζοαίµατο» να µην παρευρεθεί στον γάµο της εξαδέλφης του Ευγενίας µε τον επιχειρηµατία Τζακ Μπρούκσµπανκ, που πραγµατοποιήθηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ, ακριβώς εκεί όπου πέντε µήνες πριν είχε γίνει ο λαµπερός γάµος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Ο Φίλιππος, σύμφωνα με τη Realnews, είχε την επιλογή να παρευρεθεί µε την οικογένειά του, όµως εκείνος θέλησε να κάνει την πρώτη επίσηµη δηµόσια εµφάνισή του µε τη σύντροφό του, η οποία κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέµµατα µε τη σικ εµφάνισή της µέσα στο σµαραγδί από κεντηµένη στο χέρι δαντέλα φόρεµά της. Ο µόνος λόγος που αναγκάζονται να αποχωριστούν ο ένας τον άλλον τελευταία είναι γιατί εκείνη πρέπει να ταξιδεύει στο νησί Μπενγκουέρα, κοντά στην ακτή της Μοζαµβίκης, όπου βρίσκεται το «Kisawa», ένα πολυτελές ξενοδοχείο, αλλά και ένα κέντρο προστασίας του περιβάλλοντος.

Η επίβλεψή του ανήκει στις αρµοδιότητες της Νίνα ως διευθύντριας του δηµιουργικού τµήµατος της αεροπορικής εταιρείας πολυτελών ιδιωτικών σταθµών Vistajet που ανήκει στον πατέρα της και έχει εκλεκτή πελατεία, από πρωθυπουργούς και αρχηγούς κρατών ανά τον κόσµο µέχρι πάµπλουτους επιχειρηµατίες ή κορυφαίους σταρ του καλλιτεχνικού χώρου.

Οταν δεν είναι µακριά από την αγκαλιά του Φίλιππου, απολαµβάνουν µαζί την καθηµερινότητά τους στη Νέα Υόρκη, όπου και γνωρίστηκαν. Κάνουν συχνά ταξίδια µε την πρώτη ευκαιρία, συνήθως αναψυχής, ενώ το πρώτο ερωτικό τους καλοκαίρι το πέρασαν στην Ελλάδα, µε τη Νίνα να είναι εκλεκτή προσκεκληµένη της πρώην βασιλικής οικογένειας στο Πόρτο Χέλι. Εκεί, η όµορφη χρυσή κληρονόµος γνώρισε για πρώτη φορά τον πατέρα του αγαπηµένου της, τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, και εκείνος τον πατέρα της, τον Τόμας Φλορ, ο οποίος έδειξε να µαγεύετα ι µε τις οµορφιές της χώρας µας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved