Χωρισμός-βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ!
Lifestyle

Χωρισμός-βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ!

Ήταν μαζί για αρκετά χρόνια όμως τελικά αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους.

Ο λόγος για ένα από τα πιο όµορφα και ταιριαστά ζευγάρια, την κόρη του «Mr Kalua» Μανώλη ∆ιαµαντούλη, Παολίνα Διαμαντούλη, και τον Γιάννη Προκοπίου, γιο του εφοπλιστικού ζεύγους ∆ηµήτρη και Μικαέλας Προκοπίου οι οποίοι δεν είναι πια µαζί.

Παρόλο που οι δυο τους είχαν κάνει το βήµα να συγκατοικήσουν στο σπίτι του εφοπλιστή στα νότια προάστια, τελικά τα σύννεφα που εµφανίστηκαν στη σχέση τους από τα µέσα του 2018, σύμφωνα με τη Realnews, έφεραν την κρίση και τελικά στο τέλος του χρόνου πήραν την απόφαση να χωρίσουν.

Βέβαια, µιλάµε για έναν πολιτισµένο χωρισµό, χωρίς σκηνές και τσακωµούς, ενώ -σύµφωνα µε το περιβάλλον τους- η σχέση τους παραµένει τυπική και φιλική. Αυτός ίσως είναι και ο λόγος που η Παολίνα δεν έχει διαγράψει τις κοινές τους φωτογραφίες από τα social media.

Οι φωτογραφίες από τα ταξίδια τους σε χλιδάτα θέρετρα ανά τον κόσµο, από το «Annabels» στο Λονδίνο έως τον Λίβανο και το Γκστάαντ γίνονταν viral, όπως και οι δηµόσιες ερωτικές εξοµολογήσεις τους. Ο έρωτάς τους ήταν πολύ ζωντανός, πλέον όµως οι δυο τους συναντιούνται µόνο τυχαία σε πάρτι κοινών τους φίλων ή σε µεγαλύτερα κοσµικά καλέσµατα.

Οι φήµες για κρίση στη σχέση τους ήταν γνωστές στους κοσµικούς κύκλους, αλλά κανείς δεν ήθελε να πιστέψει ότι αυτό το τόσο όµορφο ζευγάρι θα αποφάσιζε να µείνει χωριστά. Ολα, όµως, επιβεβαιώθηκαν όταν πέρασαν χωριστά τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Η Παολίνα στο Παρίσι και ο Γιάννης στο Σεν Μόριτζ για σκι µε φίλους. Το περιβάλλον τους, πάντως, υποστηρίζει πως υπάρχει µεγάλη πιθανότητα να είναι σύντοµα και πάλι µαζί.

Για την ιστορία, οι δυο τους, σύμφωνα με τη Realnews, γνωρίστηκαν τον χειµώνα του 2014, όταν έτυχε να διασκεδάζουν στο ίδιο κλαµπ σε κοινή παρέα. Εγιναν ζευγάρι το καλοκαίρι του 2015 στη Μύκονο, όταν πια ήταν single και οι δύο, µε το ειδύλλιό τους να γίνεται αµέσως talk of the town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved