Ρουβάς-Ζυγούλη-Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια: Χάρισαν χαμόγελα στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ»
Lifestyle

Ρουβάς-Ζυγούλη-Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια: Χάρισαν χαμόγελα στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ»

Μόνο μαγεία, λάμψη και αισιοδοξία ήταν όσα χρειάζονταν για να είναι η φετινή χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ» για ακόμα μία χρονιά μοναδική. 

Πριν από λίγες ημέρες η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη έκανε για ακόμα μία φορά ό,τι μπορούσε για να μετατρέψει αυτή τη γιορτή σε μία μαγική στιγμή για τα παιδιά που φιλοξενούνται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ».

Και επειδή μαγεία χωρίς τον αληθινό Άι Βασίλη από το Ροβανιέμι της Φινλανδίας δεν γίνεται, στην εκδήλωση, στην οποία παρευρέθησαν και πολλοί επώνυμοι, ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών ήταν εκεί για να τους μοιράσει δώρα. Μάλιστα δεν ήταν μόνος αλλά συνοδευόταν από τον Φινλανδό Πρέσβη στη χώρα μας Juha PYYKKÖ και τη σύζυγό του, Riitta LAAKSO.

Φυσικά, και φέτος έγινε και η φωταγώγηση του Δέντρου των Ευχών ενώ η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού έπαιζε χριστουγεννιάτικες μελωδίες προσφέροντας στην όλη εκδήλωση μία ακόμα πιο αισιόδοξη νότα.

Ο Σάκης, ο Μιχάλης, η Κάτια και η Ζέτα

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού» Μανώλης Παπασάββας, ο Πρέσβης της Ουκρανίας κύριος Σεγίι Σουτένκο, η Γενική Πρόξενος της Ουκρανίας στην Ελλάδα κυρία Anna Tischenko, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Ογκολογικής Μονάδας, ο ηθοποιός και Τομεάρχης Πολιτισμού στην Περιφέρεια Αττικής Χάρης Ρώμας καθώς και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Με την παρουσία τους όμως ξεχώρισαν οι "Καλλιτέχνες για την Ελπίδα" με επικεφαλής τον Σάκη Ρουβά ο οποίος κρατούσε τρυφερά από το χέρι την πανέμορφη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη αλλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο πλευρό του οποίου ήταν συνεχώς η Ζέτα Μακρυπούλια. Όλοι τους χάρισαν στα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Ελπίδα όμορφες στιγμές και τα είδαν να χαμογελού και να περνούν καλά.

Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη και γεμάτη αγάπη εκδήλωση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved