Μαρίνα Βερνίκου: Την είδαμε με τα τρία παιδιά της και δεν πιστεύαμε πόσο έχουν μεγαλώσει! (photos)
Lifestyle

Μαρίνα Βερνίκου: Την είδαμε με τα τρία παιδιά της και δεν πιστεύαμε πόσο έχουν μεγαλώσει! (photos)

Αν υπάρχει μία σικ και εντυπωσιακή γυναίκα στο ελληνικό jet set τότε σίγουρα αυτή είναι η Μαρίνα Βερνίκου η οποία μας έχει συνηθίσει σε ταξίδια μέσα από τις υπέροχες φωτογραφίες που ανεβάζει από κάθε τόπο που εποισκέπτεται. 

Μαζί με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη έχουν καταφέρει να κρατήσουν τα τρία τους παιδιά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας χωρίς όμως να παίζουν και... κρυφτό με τις κάμερες και τους φωτογράφους κάθε φορά που τους εντοπίζουν οικογενειακώς.

Αυτό συνέβη και όταν προσφάτως η ευτυχισμένη μαμά εθεάθη με τα τρία της παιδιά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγο πριν την αναχώρησή τους για Βουλγαρία.

Η οικογένεια Καμπουρίδη είχε κανονίσει εξόρμηση στα χιόνια στο κοσμοπολίτικο χειμερινό θέρετρο του Μπάνσκο και τα παιδιά έδειχναν πραγματικά ενθουσιασμένα που θα ξέφευγαν για λίγο από την καθημερινότητα.

Η 14χρονη Ντεμίλια, ο 12χρονος Γιώργος και η 10χρονη Ανέζια περίμεναν πώς και πώς να πάρουν την πτήση για να βρεθούν στον αγαπημένο τους προορισμό και να κάνουν σκι.

Φυσικά, τα βλέμματα όλων τράβηξε η μεγάλη κόρη του ζευγαριού, η έφηβη πλεόν Ντεμίλια η οποία μοιάζει καταπληκτικά στη μαμά της και κοντεύει να την περάσει σε... ύψος!

Δείτε φωτογραφίες της όμορφης φωτογράφου με τα παιδιά της στο αεροδρόμιο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved