Ο βασιλιάς Φίλιππος και η βασίλισσα Ματθίλδη στην Ελλάδα- Κατέθεσαν στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη!
Lifestyle

Ο βασιλιάς Φίλιππος και η βασίλισσα Ματθίλδη στην Ελλάδα- Κατέθεσαν στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη!

Το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου βρέθηκε στην Ελλάδα, όπου θα παραμείνουν για τρεις ημέρες, με διάφορες προγραμματισμένες συναντήσεις προς τιμήν τους. 

Η επίσκεψή τους στην Ελλάδα ξεκίνησε με την κατάθεση ενός στεφανιού στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, με τον φωτογραφικό φακό του gossip-tv να τους απαθανατίζει.

Ο βασιλιάς Φίλιππος και η βασίλισσα Ματθλίλδη κατέφθασαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας 2 Μαίου στην Ελλάδα, με το πρόγραμμα της τριήμερης παραμονής τους στην Αθήνα να είναι αρκετά επιβαρυμμένο, με διάφορες συναντήσεις με τα πιο σημαντικά πρόσωπα της πολιτικής ζωής της χώρας. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η κάμερα του gossip-tv τους φωτογράφισε στο Σύνταγμα και στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, με τους ίδιους να συνοδεύονται στη συνέχεια με ισχυρή συνοδεία στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ύστερα θα μεταφερθούν στο Μέγαρο Μαξίμου, ώστε να συναντηθούν με τον Έλληνα Πρωθυπουργό και την σύζυγό του, ενώ νωρίς το βράδυ θα είναι καλεσμένοι σε επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved