Εικόνες από τους δρόμους του Λονδίνου λίγο πριν τη στέψη του βασιλιά - Φρενίτιδα για τους Βρετανούς
Lifestyle

Εικόνες από τους δρόμους του Λονδίνου λίγο πριν τη στέψη του βασιλιά - Φρενίτιδα για τους Βρετανούς

Στέψη Καρόλου: Μόλις λίγες ώρες πριν από την τελετή της ενθρόνισης του βασιλιά στο Λονδίνο, οι Βρετανοί αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά πως έχουν λατρεία για τη μοναρχία, παρά το γεγονός ότι ο νέος βασιλιάς τους δεν έχει τη δημοτικότητα της μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ.  

Την ίδια ώρα που τα μέτρα ασφαλείας στο Λονδίνο είναι δρακόντεια, οι κάτοικοι της βρετανικής πρωτεύουσας έχουν μετατρέψει τους δρόμους γύρω από το Αββαείο αλλά και το παλάτι του Μπάκινγχαμ σε... κατασκήνωση αφού κάποιοι έχουν επιλέξει τις τελευταίες μέρες να ζουν εκεί μέσα σε σκηνές.

Από χθες (5/5) έγιναν και οι τελευταίες πρόβες για την πομπή στους δρόμους του Λονδίνου. Η βρετανική οικογένεια δημοσίευσε κάποια πλάνα μέσα από το στολισμένο Αββαείο του Ουέστμινστερ το οποίο και θα φιλοξενήσει τη μεγαλοπρεπή τελετή.

Οι χώροι του Αββαείου είναι στολισμένοι με λουλούδια, τα περισσότερα από τα οποία είναι αγαπημένα του βασιλιά Καρόλου όπως είναι οι τουλίπες και το γιασεμί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη χώρα μας εκπροσωπεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Οι καλεσμένοι θα είναι πάνω από 2000 άτομα, ανάμεσά τους εστεμμένοι, οι πρόεδροι της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Γερμανίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος της όλης τελετής ανέρχεται στα 100 εκατομμύρια στερλίνες, δηλαδή πάνω από 115 εκατομμύρια ευρώ.

Πάρτε μία γεύση του τι επικρατεί στους δρόμους του Λονδίνου, λίγο πριν ο Κάρολος στεφθεί και επίσημα βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved