Το νυφικό της Catherine, τώρα και παιχνίδι στο Facebook!
Lifestyle

Το νυφικό της Catherine, τώρα και παιχνίδι στο Facebook!

Θραύση έχει κάνει το περιβόητο νυφικό του Alexander Mc Queen, που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την Δούκισσα του Cambridge και σύζυγο του πρίγκιπα William, Catherine Middleton! Μετά το νυφικό-μαϊμού το οποίο άρχισε κατά συρροήν να κοπιάρεται στην Κίνα, τώρα οι ενδιαφερόμενες θα έχουν την ευκαιρία να το «αγοράσουν» και μέσω Facebook!

Πως; Ο τρόπος είναι απλός! Παίζοντας ένα παιχνίδι, το λεγόμενο «The Mall World» το οποίο οι θηλυκές χρήστριες του Facebook σίγουρα θα γνωρίζουν.

Το εν λόγω ηλεκτρονικό παιχνίδι, αποτελείται από πολλά πολυκαταστήματα στα οποία οι χρήστριες ψωνίζουν ρούχα από διάφορες collections ώστε να τα φορέσουν στο avatar τους.

Όπως είναι φυσικό, από την πληθώρα πολυκαταστημάτων, δεν θα μπορούσε να λείπει και το ανάλογο μαγαζί με θέμα τι άλλο; Τον βασιλικό γάμο! Μάλιστα με το που ανοίξει κανείς το παιχνίδι, η πρώτη εικόνα που του έρχεται είναι αυτή των avatar της Κate και του William ενώ από κάτω γράφει: «Τώρα διαθέσιμο και το πέπλο της Kate! Γιατί ένας βασιλικός γάμος, εκτός από το νυφικό δεν θα μπορούσε να είναι πλήρης και χωρίς το πέπλο».

Μπαίνοντας στο εν λόγω «πολυκατάστημα», οι χρήστριες μπορούν να ψωνίσουν εκτός από το νυφικό της Kate, και διάφορα περίτεχνα καπέλα, εντυπωσιακές τουαλέτες και παντός είδους… βασιλικό αξεσουάρ.

Πάντως ακόμα και στο παιχνίδι, το νυφικό της Kate είναι… «τσιμπημένο»! Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να καταναλώσετε ώρες παίζοντας για να το αγοράσετε! Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved