O πρίγκιπας Harry αποθεώνει τους Bon Jovi!
Lifestyle

O πρίγκιπας Harry αποθεώνει τους Bon Jovi!

Μπορεί το Glastonbury να τράβηξε πάνω του τα περισσότερα βλέμματα των μουσικόφιλων Βρετανών τις προηγούμενες μέρες, ωστόσο και το Hard Rock Calling festival που πραγματοποιήθηκε στο Hyde Park κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο του κοινού, όσο ακόμη και των γαλαζοαίματων.


Οι τηλεοπτικές κάμερες απαθανάτισαν ακόμη και τον πρίγκιπα Harry, ανάμεσα σε χιλιάδες θεατών που βρέθηκαν στο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού, από το οποίο παρήλασαν ονόματα όπως αυτά των Bon Jovi, των The Killers και Kaiser Chiefs, αλλά και του Rod Stewart.

Και μπορεί το «Livin' on a Prayer» και το «Babe Jane», που έκαναν τον Hyde Park να σείεται για ώρες, να έχουν συμπληρώσει πάνω από 25 χρόνια ζωής, ωστόσο η εικόνα των χιλιάδων Βρετανών που αποθέωσαν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες επί σκηνής ήταν η πιο τρανταχτή απόδειξη ότι τα κομμάτια αυτά είναι και θα παραμείνουν διαχρονικά.

Αυτή ήταν η έκτη χρονιά του Hard Rock Calling, το οποίο άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του στο κοινό το 2006. Από την σκηνή του έχουν ήδη περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα της – ως επί το πλείστον ροκ – μουσικής, ανάμεσά τους οι Aerosmith, o Βruce Springsteen και οι Breakers. Πηγή: star

Δείτε μοναδικές εικόνες από το φεστιβάλ.








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved