Εντυπωσιακός ο γάμος του Στέλιου Ιωάννου
Lifestyle

Εντυπωσιακός ο γάμος του Στέλιου Ιωάννου

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρέμεινε ο γάμος του επιχειρηματία Στέλιου Ιωάννου με τη Λήδα Χατζηνικολάου.

Ο γιος του μεγαλοκατασκευαστή και παγκοσμίου φήμης συλλέκτη Δάκη Ιωάννου νυμφεύθηκε την εκλεκτή της καρδιάς του στην Κέρκυρα, στο ιδιόκτητο εκκλησάκι της οικογενειακής έπαυλης στο Κομμένο. Μια τεχνητή πανσέληνος φώτιζε ολόκληρη την ιδιόκτητη περιοχή και ένας από τους διασημότερους καλλιτέχνες της εποχής μας, ο Jeff Κoons, βρισκόταν εκεί μαζί με την ελίτ των ελλήνων επιχειρηματιών και την αφρόκρεμα της διεθνούς εικαστικής σκηνής.

Είχε προηγηθεί ένα μεγάλο party, την Παρασκευή το βράδυ, στον Ναυτικό Ομιλο Κέρκυρας με περίπου 400 συγγενείς και φίλους οι οποίοι έφθασαν στο νησί άλλοι με τις ιδιόκτητες θαλαμηγούς και άλλοι με charter που είχε «ναυλωθεί» από την Αθήνα. Όσο για το νυφικό της Λήδας, ήταν δημιούργημα του οίκου Οscar de la Renta.

Η έπαυλη Ιωάννου στο Κομμένο καταλαμβάνει μια ολόκληρη πλαγιά, που καταλήγει στη θάλασσα. Η οικοδέσποινα και όσοι ασχολήθηκαν με τη διαμόρφωση του χώρου φρόντισαν να τοποθετήσουν με τέτοιον τρόπο τους μπουφέδες ώστε να μη δημιουργούνται οι γνωστές ουρές με τα πορσελάνινα πιάτα στο χέρι, και τα τακούνια των κυριών να βυθίζονται στο γκαζόν. Μετά το το φαγητό ακολούθησε χορός με επιλογές γνωστού DJ.
Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Τρύφων και η Σόφη Κουταλίδη , ο Αναστάσης Δαυίδ, η Μαρίνα Βρανοπούλου, ο Νικόλας Μαρτίνος, ο Χρύσανθος και η Ελενα Πανά, ο Γιώργος Μελάς, ο Αρης Κοροπούλης, ο Ηλίας Κοκοτός, ο Δημήτρης Κοντόπουλος , η Χριστίνα Γεωργιάδη κ.ά. Έκπληξη ήταν η παρουσία του διευθυντή προγράμματος του Αnt1 Γιάννη Λάτσιου. Τον «θείο Λάτσιο» συνδέει στενή φιλία με τον Τζώνυ Καλημέρη και τη σύζυγό του Μαρία Ιωάννου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved